DJ Roog boeken

Prijsindicatie: € 2.000 tot € 5.000
Categorie / genre:

Muziek is altijd al belangrijk in het leven van DJ Roog. Op zijn 13e begon hij met produceren en op zijn 14e begon hij met draaien. Hij heeft gedraaid op feesten als SOAP, Wasteland en Silly Symphonies, kortom meer de stijlvollere feesten. Hij is vooral populair in de grote steden. Hij begon samen met zijn broer Greg ook te produceren onder de naam Hardsoul, waar het duo veel succes mee verkreeg. Zijn stijl is te omschrijven als een mix van funk, soul en disco.

Wat moeten we nog meer vertellen of een man die ‘God DJ’ genoemd wordt? ROOG (Rogier van Bueren) kwam de scene binnen knallen in de late jaren 90. Zijn baanbrekende 3-decks (tegenwoord 4-decks) performances en het naadloos laten samensmelten van allerlei vormen van housemuziek bezorgde hem al snel de nodige aandacht. Door zijn unieke manier van het draaien met eigen re-edits en accapella’s verzamelde hij flink wat respect van degenen die hun sporen ondertussen achter gelaten hebben in de scene, zoals Erick Morillo en Mark Knight. Ook is hij van grote invloed geweest op een hele nieuwe generatie van DJ/producers. Hoewel hij ook een een “DJ’s DJ” wordt genoemd, is zijn grootste talent het hypnotiseren van elk publiek wat hem de populariteitsprijs in Nederland sinds 2000 oplevert.

Deze hardwerkende plaatendraaier is niet content met het hebben van een van de meest succesvolle carieres in de Nederlandse house scene; hij maakt ook deel uit van de meest succesvolle en invloedrijke duo’s van het land: Hardsoul en HouseQuake.

Hardsoul (met zijn broer Greg) is zo ongeveer eigenhandig verantwoordelijk voor het populair maken van de soulful en Latin house in Nederland door hun legendarische ‘Sound of Love and Dedication’ serie. Internationaal gezien waren ze de eerste Nederlandse artiesten die getekend warden met het wereldwijd gerespecteerde house label Defected. Op dit label hebben ze tracks gereleased zoals ‘Back Together’ en ‘Self Religion’. Na het success van deze releases deden ze een wereldtour met het Defected In The House concept, en dat bracht ze in alle uithoeken van de wereld. In 2009 werden ze geeerd met de taak om een Defected In The House compilatie te maken, iets waarmee ze zich in een selecte groep bevinden met Masters At Work, Martin Solveig, Dennis Ferrer en Bob Sinclar.

De samenwerking met vriend en superster DJ Erick E resulteerd in de geboorte van HouseQuake. HouseQuake is een concept met een echt kwaliteitskeurmerk, een beweging die middels het sneeuwbaleffect uitgemondt is in een 5-decks show en DVJ spelers om een extravagante geluids- en lichtshow te creeeren. Dit duo heeft op elk groot festival als headliner gestaan en hebben hun eigen festival elk jaar: HouseQuake festival.

Prijs inhuren DJ Roog

Wilt u DJ Roog inhuren? Dan kunt u direct een offerte aanvragen. Ook kunnen wij u binnen 24 uur de beschikbaarheid van DJ Roog laten weten. Als u DJ Roog wilt boeken bent u bij Artiestenbureau.nl aan het juiste adres. Wij hebben altijd de scherpste prijs en hebben rechtstreeks contact met DJ Roog of het management.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Tags: artiestenbureau DJ Roog, artiestenburo DJ Roog, boekingen DJ Roog, boekingskantoor DJ Roog, prijs DJ Roog, DJ Roog boeken, DJ Roog huren, DJ Roog inhuren, DJ Roog kosten