Artiesten boeken

Het boeken van artiesten is niet iets wat u even snel tussen uw andere werkzaamheden door doet. Sterker nog, vaak gaat hier meer tijd in zitten dan u lief is. Want welke artiesten sluiten naadloos aan bij uw (bedrijfs)feest of evenement? Waar vindt u die artiesten? En ook niet onbelangrijk, hoe gaat het boeken in zijn werk? Bespaar uzelf de nodige kopzorgen en schakel de hulp in van een erkend artiestenbureau.

Voor elk feest passend entertainment
Omdat een bruiloft om ander entertainment vraagt dan een groot festival, voorzien wij u graag van op maat gemaakt advies. Daarnaast begeleiden wij u gedurende het gehele boekingsproces. Indien nodig, assisteren wij ook op de dag zelf. En doordat u uitsluitend professionele artiesten kunt boeken bij ons, komt u nooit voor onaangename te staan.

Welke artiesten kunt u bij ons boeken?
Doordat Artiestenbureau.nl beschikt over zeer divers bestand, vinden wij altijd de artiest die bij uw event past. Vrijwel alle artiesten kunt u via ons boeken. Hierdoor kunnen wij voor elk thema een passende invulling voor u verzorgen. De prijs hangt onder andere af van de bekendheid van de artiest. Maar ook de tijdsduur, de locatie en het aantal gasten zijn bepalend voor de totaalprijs.
Verzeker uw event

Waarschijnlijk wilt u er liever niet aan denken, maar de organisatie van events gaat gepaard met de nodige risico’s. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat de geboekte artiest ziek wordt of dat men de locatie slecht kan bereiken in verband met noodweer. Artiestenbureau.nl beschikt over een licentie van het VECTA Garantiefonds. Naast het boeken van artiesten, kunt u dus ook bij ons terecht voor het verzekeren van uw evenement.

Wilt u binnenkort artiesten boeken en kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? Aarzel dan niet en schakel onze professionals in. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 036 – 848 11 21.

Roel Thomas

Soul, Disco, Country, Pop, Nederlandstalig en Gitaarrock zijn een aantal facetten waar deze allrounder een ster in is.

Zomaer

Bart, Robin en Thomas vormen met z’n drieën de frisse vrolijke Nederlandse Boyband Zomaer. Bekend van o.a. Holland’s Got Talent en de muziekzender XITE waar de jongens een eigen tv…

Willy Sommers

Muziek is alles voor de kleine spring-in ‘t-veld Willy Sommers en jongste van twee kinderen. Jazeker, hij studeert braafjes in de geest van de tijd voor regent talen. Maar het…

Willy Bomba

Over Willy Bomba vallen boeken te schrijven, zoveel heeft hij meegemaakt in zijn eigenlijk nog maar prille leven, dat begon op 7-7-1969. De eerste twee cijfers van zijn geboortedatum symboliseren…

Twan Lijten

De liedjes van Twan vertellen ieder hun eigen verhaal, meestal autobiografisch, soms over anderen vertellend, maar altijd warm en herkenbaar.