Adlicious boeken

Adlicious bestaat uit Shirley, Laise en Jordy. De drie kennen elkaar van het conservatorium en zijn echte Musicholics. Alle drie de leden van Adlicious hebben een totaal eigen persoonlijkheid die elkaar – naar eigen zeggen – echt aanvullen en 1 kracht vormen. Adlicious is veelzijdig en bieden een compleet plaatje.

Adlicious verrast in X Factor met sprankelende optredens, enorme professionaliteit, flexibiliteit en diversiteit. Het trio deed eerder mee aan de Britse X Factor, kwam daar tot het bootcamp en sneuvelde. Het avontuur heeft ze wel veel ervaring opgeleverd, zowel in het meedoen aan een tv-programma als in het beter worden als artiest. Gordon riep tijdens de X Campus Adlicious uit tot winnaars X Factor 2011, ze werden tweede tijdens de zinderende finale in juni 2011.

Jordy van Toornburg
Groeide op in een muzikale omgeving waardoor hij al vroeg in aanraking kwam met muziek. Hij begon reeds op 11 jarige leeftijd met pianolessen en zijn muzikale passie ging uit naar gospelmuziek. Een logische vervolg was dan ook om naar het conservatorium te gaan, waar hij afstudeerde in 2010.
Door zijn brede muzikaliteit en zijn vermogen tot entertainment heeft Jordy ondanks zijn jonge leeftijd reeds samen gewerkt met uiteenlopende artiesten, van Alain Clark tot het Metropool Orkest.

Laise Sanches
Een in Rotterdam woonachtig talent met Kaapverdiaanse achtergrond die één en al positieve energie uitstraalt. Laise is afgestudeerd aan de Rotterdam Jazz Academy en met haar spetterende performances brengt zij bij elk optreden weer het publiek in extase. Laise heeft er ook al een hele carrière opzitten als backing vocalist en heeft o.a. getourd met artiesten als Wouter Hamel , Chaka Khan en vele andere.
Haar veelzijdigheid komt ook naar voren in haar acteerwerk, zo was zij te zien bij diverse theater
groepen als Theatergroep Rotterdams lef. Maar zingen blijft toch haar grootste passie!

Shirley Spoor
Na eerst 3 jaar te hebben gestudeerd aan de Jazz afdeling is zij uiteindelijk in 2010 afgestudeerd aan de pop afdeling van het conservatorium.
Haar grote passies waren sporten, dansen en theater maar op de theaterschool kwam zij erachter dat zingen toch meer haar ding was, waarna zij de beslissing nam om zich meer te focussen op muziek.
Zoals de andere leden van Adlicious heeft zij ook ervaring opgedaan als backing vocalist bij o.a. Kyteman, Extince & Alain Clark .

Download PDF

Video's

adlicious
adlicious1

Adlicious Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459