Ali B boeken

Wie Nederlandse rap zegt, zegt bijna automatisch ook Ali B. De geboren Zaandammer staat al meer dan vijftien jaar lang aan de top en blijft zichzelf voortdurend vernieuwen. Hij begon ooit als rapper, maar is inmiddels dankzij uitstapjes naar onder meer de tv-wereld en het theater een heuse Bekende Nederlander. U kunt Ali B dan ook inhuren voor tal van evenementen en gelegenheden.

Maar vergis u niet, Ali B is ook nog altijd ‘gewoon’ te boeken als muzikant. Zelf zegt hij daarover: “Ik begon ooit als rapper, op zoek naar een klein beetje geluk. Later kwamen daar de rollen van tv-maker en cabaretier bij, waar ik ook veel voldoening uit haal. Muziek kwam op de tweede plaats, al bleef het deel van mijn karakter. De laatste jaren miste ik de muziek. Dus: hier ben ik weer.”

Biografie van Ali B

“Wie Ali zegt, moet ook B zeggen.” De titel van zijn theatershow uit 2009 is misschien grappig bedoeld, maar de woorden zijn profetisch gebleken. Ali B is zó bekend, dat zijn voornaam bijna automatisch wordt gevolgd door de B van zijn achternaam, Bouali. Hits als ‘Rampeneren’, ‘Leipe Mocro Flavour’ en ‘Ik ben je zat’ definiëren hem aanvankelijk als rapper. Daarna slaat Ali echter zijn vleugels uit.

Hij wint onder meer TMF Awards en neemt de Zilveren Televizier-Ster in ontvangst voor beste televisieman. Hij krijgt die onderscheiding voor zijn programma ‘Ali B op Volle Toeren’, waarmee hij overigens net naast de Gouden Televizier-Ring grijpt. Ali B is daarnaast eigenaar van het managementbureau SPEC en jurylid bij ‘The Voice of Holland’. Hadden we al gezegd dat we hier met een creatieve duizendpoot te maken hebben?

Ali B inhuren voor optredens en evenementen

Zijn enorme veelzijdigheid maakt Ali B tot een graag geziene gast, performer of presentator om te boeken voor evenementen. Zijn muzikale optredens kenmerken zich door een grote hoeveelheid energie – iets waar Ali sowieso patent op heeft. Zelfs een zaal vol ingedutte bejaarden hervindt z’n levenslust na een uur lang in één ruimte met Ali B.

Het doel van Ali B met zijn optredens – in welke vorm dan ook – is om mensen te bereiken, om ze te raken. En daar heeft hij alles voor over, goedschiks of kwaadschiks. Bij wijze van spreken dan. Ali gaat door tot hij zijn publiek heeft waar hij het hebben wil en dat kan iedere keer op een andere plek zijn. Ali B inhuren biedt u de garantie dat een concert of ander evenement (veel) stof tot napraten geeft.

Veilig en vertrouwd Ali B en andere artiesten boeken

Wilt u contact opnemen met Ali B over het boeken van een van zijn diensten? Laat het ons weten. Ook voor vragen over beschikbaarheid en prijzen kunt u uiteraard bellen of mailen. Wij komen altijd binnen 24 uur bij u terug met aan antwoord of, indien gewenst, een vrijblijvende offerte op maat.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Video's

alib
aliib

Ali B Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459