Antje Monteiro boeken

Antje Monteiro zult u ongetwijfeld kennen als presentatrice van het tv programma ‘Het gevoel van…’. Samen met nationale en internationale artiesten neemt ze in dit programma een bepaald jaar onder de loep. ‘Het gevoel van..’ is lange tijd zeer succesvol. De combinatie van presenteren en zingen ligt de veelzijdige Antje Monteiro goed.

In 2006 staat Antje Monteiro met verschillende shows in het theater. Bijvoorbeeld als juf Jenny in de musical voor kinderen ‘Sesemstraat Live’. In mei staat ze met ‘Musicals in Ahoy’ meerdere avonden in de Rotterdamse stad. Later dat jaar stapt ze in een nieuw avontuur. De operette ‘La Vie Parisienne’ komt op haar pad. Hierin schittert ze naast Ernst Daniel Smit en Maaike Widdershoven. In 2007 komt de musical ‘Cats’ weer naar Nederland. Antje deelt de hoofdrol met Anita Meijer , Pia Douwes, Vera Mann en Lone van Roosendaal. In 2011 is het opnieuw een musical waarin Antje Monteiro haar talent etaleert. Ze staat in het Beatrix theater met de musical ‘We will rock you’.

Met het album ‘100% Antje’ gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Eindelijk een eigen Nederlandstalig album. Met drie singles staat ze in de top 20 van de hitlijsten. In 2013 zal haar nieuwe album verschijnen.

Download PDF

Antje Monteiro Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459