B-Brave boeken

B-Brave is een vijfkoppige all-boy band bestaande uit Cassius, Dioni, Kaj, Jai en Samuel, die vlak na de bandvorming deel namen aan het internationale TV-format X-factor. Zij behaalden daar de derde plek en dat leverde hen een platencontract op bij Sony Music Entertainment. Dat B-Brave de meest populaire boyband van Nederland is werd in de afgelopen twee jaar meerdere malen bevestigd door de verscheidene awards die zij in de wacht hebben gesleept, waaronder de Nickelodeon Kids ‘Choice Awards voor ‘Favoriete Act Nederland/België’ in 2014 én 2015. Nooit eerder heeft een boyband dit tot tweemaal toe in achtereen opvolgende jaren gewonnen.

Hit singles
De debuutsingle ‘Bij Mij’ is op VEVO al meer dan 3 miljoen keer bekeken en zorgde hiermee voor een vliegende start van het online succes. In totaal zijn alle video’s meer dan 17 miljoen keer bekeken. De singles en videoclips van ‘Als Je Bent Van Mij’, ‘Vanavond is Van Jou’, ‘Bad’, ‘Ik Laat Je Los’ en alle lyric video’s worden nog steeds goed bekeken.

Voor de videoclip van ‘Bad’ heeft B-Brave zelfs een VEVO award in de wacht gesleept voor Beste Video 2014. Dat het online succes van B-Brave niet enkel stijgt door hun spetterende videoclips en knappe looks, bewijst de lyric video van het nummer ‘Doolhof’. Deze video bestaat uit enkel tekst en is al meer dan 1 miljoen keer bekeken(!).

B-Brave is ook te vinden op Spotify, waar zij met hun miljoenen streams en trouwe volgers beschouwd worden als een groot streaming succes onder hun jongvolwassen doelgroep. De single ‘Bad’ is met meer dan 800.000 plays hun meest beluisterde nummer op Spotify.

Albums
In oktober 2014 kwam het debuutalbum ‘De Eerste Date’ uit en verbleef meer dan 11 weken in de Nederlandse Top 100 chart. Het album bevat alle zes de grote hits. In de zomer van 2015 komt B-Brave met hun eerste nieuwe singel genaamd ‘Verleiden’. Momenteel zijn de jongens hard aan het werk voor hun tweede studio album, een releasedatum zal spoedig volgen

Download PDF

B-Brave Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459