Basily Boys boeken

De carriere van The Basily Boys heeft de laatste periode een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Al jarenlang vormen de boys een ‘hot item’ in het evenementencircuit, en hebben ze hun sporen ruimschoots verdient. Met hun opzwepende Gipsy sound stonden ze al op talloze nationale- en internationale podia. Zo waren ze te zien in TV programma’s als De Wereld Draait Door, Holland’s Got Talent, Koffietijd en RTL Late Night.
Een optreden voor Koningin Maxima vormde de absolute kers op de taart voor deze getalenteerde muzikanten.

Tijdens het internationale Gipsy Talent Festival staken de Basily Boys met kop en schouder uit boven de andere deelnemers, en wisten zij de pretentieuze overwinning feilloos in de wacht te slepen. Hierop volgden optredens in ondermeer Denemarken, Zweden, Noorwegen en Polen. Hun overwinning was het startschot voor een glansrijke internationale carriere !

De afgelopen jaren brachten The Basily Boys ook enkele succesvolle singles uit. Muzikaal geinspireerd door ondermeer Django Reinhardt en The Gipsy Kings brachten ze “Margarita” , “Gipsy Summer Medley” en “Dalida” uit. Alle nummers kenmerken zich door de alom bekende zwoele Spaanse klanken overgoten met de bekende Basily Boys sound.

Ook bij Gerard Joling bleef het talent van de Basily Boys niet onopgemerkt. Hij nodigde de boys uit om tijdens zijn LEKKER Concerten in het Amsterdamse Ziggo Dome act de presence te geven. Twee avonden lang stonden The Basily Boys voor een uitzinnige menigte van ruim zeventienduizend fans die compleet uit hun dak gingen toen Gerard samen met The Basily Boys zijn megahit ‘Ticket To The Tropics’ in een opzwepende Gipsy stijl bracht.

De samenwerking met Gerard Joling bleek baanbrekend. Niet alleen werden hun succesvolle gastoptredens breed uitgemeten in de vaderlandse pers, ook stroomden de aanbiedingen voor optredens en TV shows binnen bij The Basily Boys. Door de enorme vraag naar het nummer hebben The Basily Boys besloten om hun versie van ‘Ticket To The Tropics’ uit te brengen. Binnenkort zal hun versie verschijnen, en gezien de lovende reacties beloofd dit de volgende hit te worden in de geschiedenis van The Basily Boys.

Ondanks de talloze promotie optredens op radio en TV blijven de live optredens in het land prioriteit voor The Basily Boys. Overal waar ze komen weten ze in no time ieder feest of evenement naar een hoger muzikaal niveau te tillen. Niemand ontkomt aan de zwoele, maar bovenal meeslepende, klanken van ondermeer een mega Gipsy Kings Medley.
Een ware ‘must have’ voor een geslaagd evenement, waarbij het publiek gegarandeerd ‘los gaat’ op de vurige klanken van The Basily Boys!

Download PDF

Basily Boys Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459