Baskerville boeken

Het jaar 2010 werd het jaar van Baskerville. Nog voor het verschijnen van de 1e single is dit producersduo als eerste Nederlandse act toegevoegd aan de line-up van het Sziget Festival. Daar bouwden ze zo’n groot feestje, dat er vandaag de dag nog steeds over nagepraat wordt én werden ze gebombardeerd tot 3FM Serious Talent.

De rauwe, stuwende producties van Baskerville zijn doorspekt met een flinke dosis Electro, Funk-Hiphop en Rock. Hun remixen; ‘Q&A’ van Pete Philly & Perquisite, ‘On My Shoulder’ van The Do en ‘I Wanna Rock’ van Twisted Sister, vonden alle hoeken en gaten dankzij het wereld wijde web.
3FM omschrijft hun muziek als volgt: ‘Baskerville is Brazilian-wax-zaagtanden muziek uit een duivelse stad: intens, verleidelijk, heftig, onverschrokkken en avontuurlijk.’  De muziek van het producersduo Baskerville is dat allemaal en nog tegelijk ook! En ook nog een tikje mysterieus – de naam is niet voor niets ontleend aan het meest spookachtige avontuur dat Sherlock Holmes en zijn trouwe metgezel Dr. Watson beleefden.
 Aan het debuutalbum ‘Disco Biscuits’ van Baskerville werken grote namen mee: Pete Philly, Jacqueline Govaert, Bob Rogers, Bade en E1Ten (Gotcha). De bijbehorende tour wordt conceptueel het land in gestuurd als clubavond, waarin de liveshow van de heren aangevuld wordt met dj’s Henzel & Disco Nova en andere gast dj’s. Wegens het succes van deze tour krijgt de clubavond een vaste thuisbasis in Patronaat Haarlem onder dezelfde noemer.

De komende maanden zal Baskerville dance EP’s en remixen releasen voor diverse labels en andere artiesten. Ze zijn beschikbaar als dj set voor clubs en festivals dit seizoen, waarvan Eurosonic, Bungalup, Palmpop, Kaktus op die Vlaktes (Zuid Afrika), Bevrijdingspop Rotterdam, Dreamfields en Zwarte Cross reeds een feit zijn. Tussendoor besteden ze zoveel mogelijk studiotijd aan de opvolger van het succesvolle debuutalbum.

Download PDF

Baskerville Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459