Booming Pianos boeken

Booming Pianos is gebaseerd op het duellerende piano-concept, dat al jaren een grote hit is in Amerika. Twee om twee wisselen de pianisten/ entertainers/ zangers (2 mannen en 2 vrouwen) elkaar af en zorgen voor topentertainment, samen met de energieke drummer!

Booming Pianos bestaat uit een vaste bezetting en onderscheidt zich daarmee ten opzichte van alle andere pianoshows.
Iedere pianist heeft grote vocale kwaliteiten, entertaint pur-sang, en heeft virtuoos pianospel in zijn of haar vingers. Voortdurend betrekken zij het publiek bij de show, zodat er een fascinerende wisselwerking tussen artiesten en publiek ontstaat.

Verzoeknummers aanvragen is onderdeel van het programma, waardoor de avond optimaal wordt afgestemd op de muzikale voorkeuren van het publiek.

Door deze interactieve en allround muziekkeuze voeren de Booming Pianos het optreden tot een ware climax, dat voor vele verrassingen zorgt. Daarbij schromen de entertainers niet om midden tussen het publiek en staand op de vleugels de meest swingende nummers ten gehore te brengen.

De standaard Booming Pianos Show, bestaat uit twee vleugels, drums, zang en entertainment. De show is inclusief een professionele geluidset (tot ca 500 personen), een volledige lichtshow en een fraai decor.

Show II booming pianos
3,5 uur live muziek en entertainment
4 pianisten: 2 heren en 2 dames
1 drummer
Geluidset tot 350 personen
Volledige lichtshow
2 vleugels waar de gehele show op is gebaseerd

Show I booming pianos 

3,5 uur live muziek en entertainment
2 pianisten
1 drummer
Geluidsset tot 350 personen (incl. geluidstechnicus en stagehand)
Basis lichtset
2 vleugels waar de gehele show op is gebaseerd

 

Download PDF

Booming Pianos Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459