Def Rhymz boeken

Als je Def Rhymz op de bühne bezig ziet dan zie je een man met onuitputtelijke energie, een elastieken lijf, een grote brok levenslust en ….. een hyperactief libido. Een soort superman eigenlijk.

“Lauwer dan lauw water, zieker dan een ziekenhuis, toffer dan een toffee, maffer dan de maffia, koeler dan een koelkast en beter dan Beethoven!”.

Deze ras-echte entertainer weet het publiek, in goede en in slechte tijden, altijd te vermaken.

Op zestienjarige leeftijd won Def Rhymz het Nederlands Kampioenschap Rappen, waardoor hij tot de eerste generatie Nederlandse rappers behoort. “Zeg nou eerlijk; wie kent ‘Doekoe’ en ‘Schudden met je kont’ nou niet?” zegt Def lacherig met zelfs een tikkeltje arrogantie. En terecht! Hij heeft maar liefst drie TMF-awards gewonnen, een Hitkrant-award, een Break-Out!-award en zes keer in de Top10 gestaan, waarvan drie nummer 1 hits, en daarmee bekende artiesten waaronder Marco Borsato van de troon geslagen. Als er iemand weet hoe hij een feestje moet bouwen, dan is Def het wel.

Op bekende festivals zoals Noorderslag, Lowlands en Pinkpop weet hij duizenden mensen aan het springen te krijgen. Echter treed Def het liefste op voor een schaars publiek, dit vind hij spannender. Def staat bekend om zijn energieke, levendige uitstraling. “De mens denkt te veel na en vergeet echt te leven!” aldus Def Rhymz.

Uiteraard vragen wij ons af waar Def Rhymz al die tijd geweest is? “Ik had er even genoeg van”. Voornamelijk zijn fans en omgeving hebben Def geїnspireerd om nog harder terug te komen dan ooit. Wij hebben Def gemist, maar hij is weer terug van nooit weggeweest en klaar voor een feestje!

Download PDF

Def Rhymz Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459