Eva Luitsz boeken

Eva Luitsz , winnares van het Radio538 Warchild Demo duel, komt uit Almelo. Daar groeide ze op met haar moeder die in vroeg stadium haar talenten al opmerkte.
Op haar zevende schreef ze haar eerste nummer. Ze was met haar moeder naar een museum geweest en was erg onder de indruk van de aanwezige fossielen. Op de weg terug schreef ze het nummer dat ging over een fossiel op de bodem van de zee. Op dat moment wist ze het zeker: ze wilde zangers worden.

Elke zangwedstrijd greep ze aan, en won er ook enkelen. ‘The Sounds Mix Show’ bijvoorbeeld, daar won ze een studiosessie om haar eigen demo’s op te nemen. Die prijs is echter nooit echt vergeven, dus zag ze haar eerste studio-opnames aan haar neus voorbij gaan.

Tijdens een volgende talentenwedstrijd viel ze weer in de prijzen en kreeg ze wél de mogelijkheid om drie nummers op te nemen:
– You Derserve It
– Deeper than Love
– Someday

Ze krijgt veel goede reacties op haar nummers, zoals “Ik kan je liedje niet meer uit mn hoofd krijgen”. Eva Luitsz is een gepassioneerd en creatief singer/songwriter. Zou zou het liefst de hele dag bezig zijn met liedjes schrijven.

Download PDF

Video's

eva
eva1

Eva Luitsz Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459