Girls love DJ’s boeken

De naam Girls Love DJs ligt in de mond bestorven van eenieder die weet wat er momenteel speelt in de dancescene. Alhoewel Rob Black, want zo heet-ie echt, pas onlangs een contract tekent bij het Nederlandse powerhouse Spinnin’Records, is hij geenszins een groentje te noemen. U kunt Girls Love DJs bij ons inhuren voor een feestje, festival of op zichzelf staande, spetterende liveshow.

Zijn optredens hebben de laatste jaren de status van legendarisch bereikt in Nederland. Deze artiest gooit energierijke dance, elektronische muziek en tal van popstijlen bij elkaar in de blender, en creëert daarmee zijn geheel eigen sound. Na een bescheiden begin op een aantal kleine podia, reist Girls Love DJs nu het land door om zichzelf te laten zien in de beste clubs en op de vetste feestjes.

Biografie van Girls Love DJs

Nadat hij heel wat zaaltjes plat heeft gespeeld, besluit Girls Love DJs in 2015 om zelf tracks te gaan produceren. Het is wat hem betreft een logische volgende stap, die leidt tot zijn eerste EP ‘Easy’. Met ‘Rotate’ en ‘In My Head’ toont hij daarna aan ook als producer met de besten mee te kunnen. Een samenwerking met Sam Feldt resulteert in de hit ‘Just Dropped In (In My Condition)’. Laten we dat voor het gemak zijn grote doorbraak noemen.

Het in drum-’n-bass gedoopte ‘Dynamite’ en het relaxte ‘Gone’ tonen vervolgens aan dat de ambities van deze artiest verder reiken dan enkel en alleen simpel scoren op de dansvloer. Juist die veelzijdigheid, die eclectische mix van stijlen maakt Girls Love DJs een producer om nauwlettend in de gaten te houden. “Ik wil wereldwijd bekend worden om mijn muziek en optredens”, zegt hij. Wij voorspellen alvast: dat gaat lukken.

Girls Love DJs inhuren voor een knallende liveshow

Voor Rob Black is het leven soms heel simpel. Zeker wanneer het aankomt op wat hij het liefst doet: muziek maken, produceren en aan anderen alten horen. “Als DJ heb ik de mogelijkheid om te doen wat ik het liefst doe: herinneringen creëren en een lach op de gezichten van mensen toveren.” Verwacht in de toekomst dus meer dikke, snelle en opzwepende sets, vol extravagante eigenaardigheden en knallende eigen tracks.

Wanneer u Girls Love DJs wilt inhuren voor een knallende livespektakel, houd er dan rekening mee dat uw zaal, tent of weide hoe dan ook zal veranderen in een kolkende massa. Deze performer heeft er een handje van om, juist op het moment dat niemand het meer verwacht, nóg een tandje hoger te schakelen. Hij haalt het onderste uit de kan – voor zichzelf, maar bovenal voor zijn geliefde fans.

Girls Love DJs boeken voor een optreden

Wilt u Girls Love DJs inhuren voor een onvergetelijke liveshow? Neem dan contact met ons op voor de voorwaarden, prijzen en beschikbaarheid. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende reactie en/of een vrijblijvende offerte op maat.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Girls love DJ’s Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459