Hind boeken

Pop, jazz, fado of Arabische muziek. Voor Hind maakt het niets uit. Deze veelzijdige zangeres heeft een mooie warme klank en zingt elk genre met gemak. Sinds haar optreden bij Idols in 2003 is Hind enorm gegroeid.

Na haar optreden in Idols komt Hind met de debuutsingle ‘Summer all over again’. Het nummer wordt een groot succes. Ze verschijnt in diverse tv programma’s en reist door heel Nederland om het nummer ten gehore te brengen. Een jaar na haar debuut wordt ze onderscheiden met een Edison award voor ‘Beste Nieuwe Artiest Nationaal’. Bovendien mag ze een gouden plaat in ontvangst nemen voor haar debuutalbum ‘Around the world’. Ook haar tweede album ‘Halfway’ wordt positief ontvangen.

Het ontwikkelen van een derde album pakt ze volkomen anders aan. Het album verschijnt in 2010 en brengt ze in samenwerking met SellaBand uit in eigen beheer. De funding voor het album heeft ze in slechts 11 dagen rond dankzij de steun van haar trouwe fans. De afgelopen jaren heeft ze veel geëxperimenteerd met diverse muziekstijlen. Op het nieuwe album komen de stijlen samen. Het is een pop album met invloeden uit andere genres, zoals r&b, Arabische invloeden, Spaanse invloeden en soul. De stijl wordt ook wel als Crosspop omschreven. Dit is tevens de naam die Hind haar derde album meegeeft.

Waar Hind de afgelopen jaren te zien was? Je kunt beter vragen waar ze niet heeft opgetreden. Ze was de afgelopen jaren door het hele land te zien als solo artiest of ze stond op het podium met haar band. Daarnaast kon het Nederlandse publiek van haar genieten tijdens tv shows zoals ‘De Wereld Draait Door’ en op grote gala’s als de ‘Musical Awards’. Tijdens Bevrijdingsdag stond ze op het podium voor theater Carré. Onder begeleiding van het Metropole orkest klonk de warme stem van Hind over de Amstel. Vanaf het water keek Koningin Beatrix goedkeurend toe. En natuurlijk mogen we haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2008 niet vergeten.

Download PDF

Hind Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459