Jeckyll & Hyde boeken

Jeckyll & Hyde is het project van de Nederlanders Maarten Vorwerk (Vorwerk) en Ruud van IJperen (DJ Ruthless). De act geldt als een van de grondleggers van de jumpstyle, die vanaf 2004 grote populariteit geniet in Nederland en Vlaanderen. Jeckyll & Hyde – de naam afgeleid van de roman Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde van Robert Louis Stevenson – is bij ons te boeken voor een spetterende liveshow.

Het eerste succes van de heren dateert uit 2006, als ze met ‘Frozen flame’ de hitlijsten bestormen. Een jaar later is het weer raak en dit keer écht goed. ‘Freefall’ behaalt de hoogste notering in de Top 40 én de Poolse Airplay Chart. Het blijkt een stevig fundament voor een rollercoaster van een loopbaan, die in 2009 even tot stilstand komt. Maar nu, een kleine 10 jaar later, zijn ze terug!

Biografie van Jeckyll & Hyde

Vorwerk en Van IJperen timmeren al even samen aan de weg onder actnamen als Ruthless & Vorwerk, Jack & The Ripper, Twisted Maniacs en Spanish Flies, alvorens ze in 2005 verdergaan als Jeckyll & Hyde. Een goed jaar later is het dus raak met ‘Frozen flame’, gevolgd door de internationale megahit ‘Freefall’. De track groeit uit tot best verkochte single van 2007.

Met debuutplaat ‘The album’ uit datzelfde jaar vestigen Jeckyll & Hyde hun naam definitief. Ook scoren ze hits met een remix van ‘Sunrise’, een nummer van de Belgische danceformatie Milk Inc., en ‘Time Flies’. Ondertussen groeit de populariteit van jumpstyle in Nederland en Vlaanderen gestaag – niet in de laatste plaats dankzij de inspanningen van Jeckyll & Hyde. Ze zorgen zelfs voor de eerste virale video’s op het dan nog nieuwe en vrij onbekende YouTube.

Jeckyll & Hyde inhuren voor een avondje jumpstyle

Jeckyll & Hyde stoppen in 2009 om zich te richten op andere projecten in de dancescene. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan. Sinds kort is Jeckyll & Hyde weer te boeken voor liveoptredens op festivals, in zalen en tenten. Dat de heren hun kunstje nog niet verleerd zijn blijkt wel uit recente beelden van hun optredens. Samenvatting? Gekkenhuis. Compleet gekkenhuis.

Voor een avond ongedwongen vertier en vermaak, een opzwepende tijdreis naar de era van de jumpstyle, kunt u simpelweg niet om Jeckyll & Hyde heen. U kunt deze artiest boeken voor tal van uiteenlopende evenementen. Zekerheden in zijn lastig te geven het leven, maar hier durven we het wel aan: met Jeckyll & Hyde gaat het dak er hoe dan ook af. Geen twijfel mogelijk.

Snel en veilig Jeckyll & Hyde boeken voor een optreden

Jeckyll & Hyde inhuren voor een evenement? Neem dan contact met ons op. U kunt bij ons terecht met vragen over prijs, beschikbaarheid en aanvullende voorwaarden. Wij komen altijd binnen 24 uur bij u terug met een reactie, indien gewenst vergezeld van een vrijblijvende offerte op maat.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Foto's

Video's

Schermafbeelding 2018-11-13 om 09.43.23

Jeckyll & Hyde Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl