Martin LeVrie boeken

Martin LeVrie (1981) heeft al vanaf jongs af aan een passie voor housemuziek. Al vanaf het eerste moment dat house zijn populariteit kreeg in Nederland, werd hij gegrepen door deze muziekstroming. Het was voor hem dus al heel snel duidelijk dat hij dj wilde worden. Na het kopen van twee platenspelers en vele platen heeft Martin zichzelf draaien geleerd. Toen nog met twee draaitafels die eigenlijk niet echt goed functioneerden. Maar dat maakte hem niet uit, als de ene platenspeler niet snel genoeg ging, draaide hij deze handmatig wat sneller. Toen hij uiteindelijk door wat optredens geld had verdiend, kocht hij zijn eerste Technics-platenspelers en een echt mengpaneel. Toen begon zijn passie pas echt vorm te krijgen.

Martin komt nog echt uit de tijd dat een dj zijn platen kocht in de platenwinkel. Dat was voor hem dus ook op jonge leeftijd het hoogtepunt van de maand. Urenlang stond hij in de platenwinkel in Amsterdam zijn plaatjes uit te kiezen. Hij had nooit een specifieke voorkeur. Hij kocht eigenlijk alle stijlen housemuziek. Van groovy house tot aan snoeiharde hardcore. Het maakte hem niet uit, zolang het maar underground was.

Op latere leeftijd begon Martin met produceren. Hij maakte in het eerste jaar dat hij produceerde het nummer Check This Out en dat werd direct opgepakt door de internationale dj-wereld. Dj’s als Chuckie pakten de track onmiddellijk op en draaiden hem op Sensation 2010 in België. Overal ter wereld dook het nummer op en op elk groot festival was het te horen. Martin LeVrie brengt al zijn muziek uit onder zijn eigen label Quality Recordings. Met zijn eigen label distribueert hij zijn muziek over de hele wereld. Van Japan tot aan Australië, en Martin doet dat alles in eigen beheer.

Na Check This Out volgden nog vele snoeiharde tracks als Banger, Drop The Beat, Laptop Junkie, Anita, Bitch, Rock The House, Venustus en Worst-Case Scenario. Maar ook maakte hij prachtige groovy house tracks als Miami 2013, On My Way, Dance With Me, Deep Down en Funky.

Naast het produceren draait Martin LeVrie veel op nationale en internationale feesten. Hij draaide samen met grootheden als Gregor Salto, Lucien Foort, Roog, Chuckie, Hardwell en Afrojack. Hij was te zien op feesten in Miami, Toronto en vele andere grote houseclubs.

In 2014 is Martin gaan samenwerken met zijn beste vriend Arjan van Lierop aka The Saxophonist. Samen produceerden zij de prachtige vocal house track Blow My Mind. Deze track absorbeert elke zonnestraal en zal veel te horen zijn op de festivals in de zomer van 2014. Deze twee heren zullen de komende tijd nog veel tracks samen gaan produceren. Houd Martin LeVrie dus goed in de gaten en volg hem in zijn missie om de wereld te veroveren!

Download PDF

Martin LeVrie Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459