The Bronco Brothers boeken

The Swinging Bronco Brothers werken bij voorkeur mobiel en akoestisch. Dit wilzeggen dat zij onversterkt spelen en zich verplaatsen tussen het publiek. De muziek is
op aangenaam volume daar waar dat nodig is. Het overige publiek kan met elkaar in gesprek zijn zonder ‘last’ te hebben van de band. Op het gebied van interactie met hun publiek staan beide broers hun mannetje. Na een doorgaans kort maargeanimeerd gesprek trakteren de broers hun gesprekspartners op een muzikale versnapering om ze vervolgens met een glimlach, een uitgelaten stemming of in totaal apathische verbijstering achter te laten.

Kortom, The Swinging Bronco Brothers verstaan hun vak en voelen feilloos aanwanneer ze moeten schakelen tussen de rol van ‘muziek op de achtergrond’ en een meer entertainende en animerende rol. Woorden die de werkwijze van The Swinging. Bronco Brothers typeren zijn: muzikaal, enthousiast, animerend, entertainend,professioneel en flexibel.

Inzetbaarheid: entrées, stijlvolle en sfeervolle feesten/bijeenkomsten, kleinebruiloften, diners, recepties, beurzen, boten, evenementen, winkelcentra, instellingen,verenigingen, promotieactiviteiten.

The Swinging Bronco Brothers boeken voor uw evenement

The Swinging Bronco Brothers zijn indien gewenst uit te breiden met een tweedegitarist en/of een slagwerker.

Download PDF

Foto's

The Bronco Brothers Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459