DJ inhuren

Wanneer u een dj wilt inhuren kan dit vrij spannend zijn. Is de artiest op tijd? Is hij of zij wel wat u ervan verwacht had? En gaat het niet enorm in de papieren lopen? Artiestenbureau.nl werkt uitsluitend met professionele en vakkundige artiesten, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Welke dj is geschikt?

Artiestenbureau.nl bemiddelt dj’s met verschillende muziekstijlen. Hierbij kunt u denken aan club, house, electro, techno en hardcore. Ook hebben wij diverse radiodj’s in ons bestand. We kunnen zelfs een complete drive-in show voor u regelen als u dat wenst. Wat uw voorkeuren ook zijn, wij beschikken over de juiste contacten. Indien u niet precies weet wat u wilt, voorzien wij u graag van advies.

De totaalprijs

Bij Artiestenbureau.nl kunt u zowel bekende als minder bekende dj’s inhuren. Zo heeft u grotendeels zelf in de hand wat het u gaat kosten. Over het algemeen is de totaalprijs een optelsom van de bekendheid van de dj, het aantal gasten, de lengte van het optreden en de locatie. Artiestenbureau.nl is het grootste online boekingsbureau en kan hierdoor aantrekkelijke deals voor u afsluiten.

Wilt u meer weten over het inhuren van een dj? Neem dan gerust contact op met Artiestenbureau.nl. Wij staan u graag te woord.

Sash

Eén van de grootste succesverhalen uit de muziekgeschiedenis van Duitsland: SASH! De discografie van deze Duitse dj/producer is meer dan indrukwekkend. Zijn hits bereikten eind jaren ’90 niet alleen de…

MocroManiac

Wie de kreet “hindabuilding!” niet kent heeft afgelopen jaren vermoedelijk onder een steen geleefd

Harde Bazen

De Harde Bazen, altijd actueel en spreken de jeugd in hun eigen taal met de muziek die op dit moment leeft. Een optreden van de Harde Bazen is altijd feest…