Over Artiestenbureau.nl

Bent u op zoek naar een gekwalificeerd artiestenbureau dat er alles aan zal doen om uw event te laten slagen? Bij Artiestenbureau.nl bent u aan het juiste adres. Niet alleen kunt u bij ons uitsluitend professionele artiesten boeken, ook denken wij altijd met u mee. Dit bespaart u een heleboel onaangename verrassingen. Maar dat u aangenaam verrast zult worden, staat vast.

Artiestenbureau.nl is het grootste online artiestenbureau van Nederland. Elke artiest, dj, band, bekende Nederlander of act is hier te boeken.

Artiestenbureau.nl is sterk door zijn enorme aanbod. Of u nu entertainment of artiesten zoekt voor een bedrijfsevenement, bruiloft, buurtfeest, privéfeest, tentfeest of festival. Artiestenbureau.nl is het meest toonaangevende artiestenbureau van Nederland. U boekt via ons altijd voor de scherpste prijzen en omdat wij altijd direct bij de artiest of manager boeken, kunnen wij zeer snelle service leveren. Laat je inspireren door alle feestelijke artiesten en acts.


Sparringpartner voor de entertainment-industrie

Zangers en zangeressen, bands, shows, DJ’s en openingsacts: alles wat uw feest of evenement tot een groot succes maakt, vindt u op Artiestenbureau.nl. Onze scherpe prijzen en uitstekende dienstverlening maken ons de beste partner voor uw entertainment. U kunt natuurlijk enkel het entertainment bij ons boeken, maar ook voor de totaalorganisatie van uw event kunt u bij ons terecht.

Ruim 15 jaar ervaring

Door jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke vorm van entertainment het beste past bij de gelegenheid. Wij helpen u dan ook graag bij het maken van de juiste keuze. Op deze website vindt u een overzicht van alles wat Artiestenbureau.nl te bieden heeft, zodat u een voorproefje kunt nemen. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom op ons hoofdkantoor voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Van de house tot Nederlandstalig en alles wat daar tussen valt

Uw event verzekerd?

CLC Vecta & Vecta Garantiefonds – De organisatie van beurzen, congressen en evenementen kent nogal wat risico’s. Want wat gebeurt er als de belangrijkste spreker of artiest ziek wordt of wanneer de locatie door noodweer opeens onbereikbaar wordt? Het VECTA Garantiefonds biedt de zekerheid dat je gedekt bent tegen de financiële gevolgen van deze en tal van andere calamiteiten die een evenement kunnen hinderen of zelfs verhinderen. Artiestenbureau.nl beschikt over een licentie en kan dus ook uw evenement verzekeren.

Info & boeken 085-4013459

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl