Entertainmentbureau

Bent u bezig met het organiseren van een (bedrijfs)feest of evenement en wilt u hiervoor passend entertainment boeken? Schakel dan de hulp in van een professioneel entertainmentbureau. Een geslaagd feest hangt immers nauw samen met het juiste entertainment. Niet alleen vermaakt het uw gasten, ook bepaalt het de sfeer en creëert het een bepaalde beleving.

Vakkundig advies

Artiestenbureau.nl is een gerenommeerd entertainmentbureau met ruime ervaring. Zodoende slagen wij er altijd in om op basis van uw doelgroep en doelstellingen een op maat gemaakt voorstel te maken dat ook nog eens binnen uw budget past. Doordat wij landelijk opereren én beschikken over een zeer divers netwerk, kunt u voor al uw aanvragen bij ons terecht.

Muzikaal entertainment

Wat voor muzikaal entertainment u ook wenst, wij kunnen het voor u regelen. U boekt bij ons zowel achtergrondmuziek als complete drive-in shows. En ook voor zangeressen, dj’s, pianisten en coverbands bent u bij ons entertainmentbureau aan het juiste adres. Daarnaast adviseren wij u graag. Wij kennen alle professionele artiesten en weten binnen mum van tijd de juiste match voor u te maken.

Komisch vermaak

Als organisator wilt u natuurlijk dat uw gasten het naar hun zin hebben. Het inschakelen van een cabaretier, stand-up comedian, karikatuurtekenaar of goochelaar staat garant voor veel hilariteit. Wel is het erg belangrijk dat de entertainer goed aansluit bij uw doelgroep. Laat u daarom eerst adviseren door iemand van ons entertainmentbureau voordat u gaat boeken.

Wilt u aanvullende informatie over de mogelijkheden van ons entertainmentbureau? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer  036 848 11 21. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Leo Smetsers

Leo Smetsers heeft zich voor het eerst op het artiestenpad begeven in 1997. Dat betekent dus hij in 2017 zijn 20-jarige jubileum viert als prof goochelaar . En dat mag…

Ramana

De magic acts zijn uitermate geschikt voor bijzondere gelegenheden zoals openingen, bedrijfsfeesten en product presentaties.

Lars, Luc & Angelique

Verdwijnen, verschijnen en doorzagen. Natuurlijk is dit allemaal te zien in hun acts, maar op een manier zoals u nog nooit gezien heeft!