2 Brothers on the 4th Floor boeken

2 Brothers on the 4th Floor is het sympathiek initiatief van de broers Martin en Bobby Boer, die jarenlang samen, op hun slaapkamer van hun flatje op 4 hoog experimenteren met muziek. De grote doorbraak komt in 1994, wanneer ze samenwerken met zangeres Des’ray (Desiree Manders) en rapper D-Rock (René Philips). Vanaf dat moment scoren ze de ene na de andere hit en zijn ze als 2 Brothers on the 4th Floor te boeken voor optredens.

Het viertal – de producers Martin en Bobby en de ‘live-gezichten’ Des’ray en D-Rock – gaat daarna ‘internationaal’. Niet alleen Nederland wordt veroverd, maar ook in België, Duitsland, Tsjechië, Noorwegen, Finland, Zuid-Afrika, Chili, Israël, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk scoren ze grote hits. En nu, bijna anderhalf decennium later, zijn 2 Brothers on the 4th Floor nog steeds niet te stoppen!

Biografie van 2 Brothers on the 4th Floor

De single ‘Never Alone’ uit 1993 is het eerste succes van 2 Brothers on the 4th Floor. De plaat behaalt goud. Opvolgers ‘Dreams’ wordt vervolgens uitgeroepen tot Alarmschijf en haalt ook goud. Het is tevens de allereerste nummer 1-hit van de Eurodancegroep. Het hek is daarmee definitief van de dam en 2 Brothers on the 4th Floor blijft daarna hits produceren alsof het niks is.

Debuutalbum ‘Dreams’ uit 1994 krijgt twee jaar later met ‘2’ een waardige opvolger. Met tracks als ‘Fairytales’, ‘There’s a key’, ‘One Day’ en ‘I’m thinkin of U’ gaat de succesformatie vrolijk door met het bestormen van de hitlijsten. Na die succesvolle jaren houdt het viertal er in 2001 officieel mee op. Een spontane reünie in 2006 smaakt echter naar meer en sindsdien zijn 2 Brothers on the 4th Floor weer te boeken voor concerten en liveshows.

2 Brothers on the 4th Floor inhuren voor een knallend feest

2 Brothers on the 4th Floor gaat al een tijdje mee, maar daar is op het podium niks van te merken. Met dezelfde energie als toen maken Des’ray en D-Rock er keer op keer een onvergetelijk feestje van. Sinds de definitieve comeback in 2010 heeft de groep alweer honderden zalen, weides en tenten op hun kop gezet. 2 Brothers on the 4th Floor boeken is en blijft onverminderd een garantie op een knalfeestje.

Dat bewijzen ze ook op 13, 14 en 15 mei 2016, als ze tijdens een optreden als gastartiesten bij Toppers in Concert in de Johan Cruijff Arena het publiek in extase brengen. Ieder kind van de jaren tachtig en negentig móet 2 Brothers on the 4th Floor gewoon een keer live gezien hebben. Dat is simpelweg verplichte kost!

Snel en eenvoudig 2 Brothers on the 4th Floor boeken

Wilt u 2 Brothers on the 4th Floor inhuren voor een liveshow, concert of optreden? U kunt contact opnemen met deze artiest door ons te bellen of een bericht achter te laten. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende reactie, indien gewenst inclusief een vrijblijvende offerte.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Video's

2brothers.jpg
2bros

2 Brothers on the 4th Floor Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459