2 Unlimited boeken

Wie jaren 90 en dancemuziek zegt, zegt zonder aarzelen 2 Unlimited. Met 22 miljoen plaatverkopen wereldwijd en gouden en platina-awards in meerdere landen, geldt deze danceact zonder enige twijfel als het succesvolste Nederlandse exportproduct van de 90’s. Ray Slijngaard en Anita Doth mogen zich zelfs de meest succesvolle Nederlands-Belgische popact aller tijden noemen. En u kunt 2 Unlimited bij ons inhuren!

2 Unlimited staat garant voor een avond om nooit meer te vergeten. Niet alleen scoren ze in de 90’er jaren wereldhits met ‘No Limit’, ‘Tribal Dance’ en ‘Faces’, ook zijn Ray en Anita de eersten die housemuziek op echt grote schaal tot een internationaal, commercieel succes maken. Een succes dat voortduurt tot op de dag van vandaag, want 2 Unlimited maakt nog altijd podia en concertzalen over de hele wereld onveilig.

Biografie van 2 Unlimited

Het succesverhaal begint met de Belgische producers Jean-Paul De Coster en Phil Wilde. Een samenwerking met Ray en Anita mondt al snel uit tot een grote hit in Groot-Brittannië (Get ready for this) en al snel volgt ook de rest van Europa (en de wereld). Eerste album ‘Get Ready’ uit 1991 gaat liefst 2,6 miljoen keer over de toonbank. Na de release van de plaat ‘No Limits’ (1993) is er geen houden meer aan.

De single ‘No limit’ haalt in 35 (!) landen de nummer 1-positie in de hitlijsten. Daarna volgen de singles ‘Tribal Dance’, ‘Faces’, ‘Maximum Overdrive’ en ‘Let The Beat Control Your Body’, die eveneens uitgroeien tot megahits. De onderscheidingen, platina-platen en awards volgen elkaar vervolgens in onnavolgbaar tempo op. In 1996 houdt de groep het (tijdelijk) voor gezien en slaat ieder zijn eigen weg in.

2 Unlimited inhuren voor een onvergetelijk dancefeestje

Ray en Anita komen uiteindelijk weer bij elkaar en treden op onder verschillende namen. Vanaf 2012 besluiten ze weer verder te gaan als 2 Unlimited, opnieuw met De Coster als producer.

Veilig en vertrouwd 2 Unlimited boeken

2 Unlimited inhuren voor een knallend optreden? Dat kan bij Artiestenbureau.nl! Voor meer informatie over voorwaarden, prijzen en beschikbaarheid van deze artiest kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via een bericht, mail of telefoon. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende reactie.

Download PDF

2 Unlimited Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459