3 Baritons boeken

Marco Bakker
Winnaar van de meeste prestigieuze zangconcoursen ter wereld (Munchen, s’ Hertogenbosch en Rio de Janeiro) en vertolker van vele grote opera en operette rollen in binnen en buitenland. De eerste grote internationale concerttournee maakte Marco Bakker in de V.S. met 18 concerten als solist met het Philharmonisch Orkest uit Berlijn en het Berliner Conzertchor met uitvoeringen van Bach’s Hohe messe en Die Schöpfung van Joseph Haydn. Marco Bakker werd internationaal vooral bekend door zijn rol van Graaf Danilo in Lehar’s operette “ Die lustige Witwe”, welke rol hij in talloze theaters vertolkte, oa. Wenen, Berlijn, Zurich, Mannheim, Scottish opera en de opera van Vlaanderen, waar hij ook in vele ander produkties hoofdrollen zong. Marco Bakker is een veel gevraagd concertzanger.

Presentator van de fameuze Marco Bakker shows bij de TROS. Zijn lange indrukwekkende carriere omvat grote hoogtepunten waaronder een speciaal voor hem gecomponeerde opera De Droom in het kader van het Holland Festival. Grote theater-en concertzalen als o.a. Wenen, Berlijn, Amsterdam . Naast zingen werd acteren een nieuwe uitdaging voor Marco…zijn prachtige rol in de TV serie “ De Brug” bijvoorbeeld en de film “ het tenenkaasimperium” zag een overtuigende, en zeer verrassend komische Marco Bakker naast Theo&Thea.
Sinds 1996 heeft hij zijn talent gedeeld met zijn 2 collega baritons Henk Poort en Ernst Daniel Smid als één van de Drie Baritons. Uitverkochte zalen waaronder het Concertgebouw en Kon Theater Carré genoten van hun zeer bijzondere concerten

Henk Poort
Winnaar van het allereerste Cristina Deutekom Concours en sindsdien een zeer gewaardeerd en veelgeboekt opera en musical zanger. Naast lijvige operarollen als  Gerard in Cilea’s Andrea Chenier , Nabucco in Nabucco van Verdi en Scarpia in Puccini’s Tosca , verbreedde zich zijn talent . “ The best singing Phantom these days” oordeelde Cameron Macintosh na het bijwonen van de premiere van Phantom of the Opera in Nederland. Overladen met complimenten door de pers en het publiek werd Henk na zijn Tevje in Anatevka en zijn memorabele creatie van Rembrandt in de gelijknamige musical. De film ontdekte Henk’ s zeer speciale talent hetgeen resulteerde in een briljante rol in Nachtrit, en recenter in Süsskind. Samen met Danny de Munk bestormt hij de laatste 2 seizoenen met “ Jeugdherinneringen 1&2” Henk poort , een zeer bevlogen bijzondere zanger.

Sinds 1996 heeft Henk zijn talent gedeeld met zijn 2 collega baritons Marco Bakker  en Ernst Daniel Smid als één van de Drie Baritons. Uitverkochte zalen waaronder het Concertgebouw en Kon Theater Carré genoten van hun zeer bijzondere concerten

Ernst Daniel Smid
Van het dorpshuis in het Achterhoekse Zieuwent, via de Winterswijkse Operette groeide Ernst Daniel Smid aan de hand van Erna Spoorenberg en zijn huidige zangcoach Pieter van den Berg uit tot meer dan een doorsnee klassieke zanger. Het verhaal achter de liederen, de aria’s, de songs, die wilde hij verteld weten. Makkelijk contact makend met zijn publiek door de aaibaarheidsfactor die aan hem kleeft. Zanger van ca 40 grote opera en operette rollen…begon in Duitsland aan zijn carriere en zong in theaters van Enschede, of Mannheim tot Carnegie Hall in NY. Bedenker en aanjager van talenten in zijn TV Programma” Una Voce Particolare” en presentator van diverse TV en radio4 programma’s. Ook hij verscheen als acteur in o.a. “ Tijd van Leven” en “ Baantjer “  Maar muziek is en blijft zijn grote liefde en zijn verhalen kunt U volgen bij zijn “ God in de Lage Landen” serie   Musicals als Les Miserables, Sound of Music en Grace , kregen een vervolg met zijn intense creatie van George in “ Aspects of Love”   Een zanger dus in de breedste zin van het woord.

Sinds 1996 heeft ook Ernst daniel  zijn talent gedeeld met zijn 2 collega baritons Henk Poort en Marco bakker als één van de Drie Baritons. Uitverkochte zalen waaronder het Concertgebouw en Kon Theater Carré genoten van hun zeer bijzondere concerten

Download PDF

Video's

3baris
3baros

3 Baritons Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459