30 Euro Live boeken

Een muzikale sensatie wordt niet gemaakt….
Een muzikale sensatie kun je ook niet bedenken….
Zo’n sensatie is er plotseling!

Vanuit het Oosten van het land bestormen drie jonge muzikale toptalenten de Nederlandse podia! Onder de naam 30 Euro Live, bedacht door zanger/frontman Syb van der Ploeg van ‘De Kast’ en Tim van ‘Fragment’, maakt 30 Euro Live binnen de kortste keren faam in het land.

Een optreden bestaat voor 100% uit livemuziek vanaf het podium met super swingende sing-a-longs waarmee jong en oud zich vermaken. Meezingen, meespringen en je helemaal geven tijdens de knallende sets van deze 3, zéér goed uitziende, muzikale toppers. Geen wonder dat deze boys menig meisjeshart zeer snel doet laten kloppen.

De fanclub bestaat voor het overgrote deel dan ook uit hartstochtelijke vrouwelijke fans. Maar het zijn niet alleen de vrouwelijke fans die de band tot hun favoriet rekenen. De fans zijn terug te vinden in alle lagen van de bevolking. Het orkest is namelijk, ondanks alle successen, gewoon wél de 30 Euro Live vanaf het begin gebleven. Een muzikale eenheid met een witte vleugel, een wit drumstel en een witte gitaarversterker op het podium en heel veel enthousiasme en entertainment.

Download PDF

30 Euro Live Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459