Fakkelbrigade boeken

De brigadiers, James, Rico, Ty, Stick brengen onder begeleiding van A.R.T.’s beats een volgende stap in de al uitgebreide zwolse saga. De naam Fakkelbrigade is al veelvuldig genoemd in tracks van onder andere Opgezwolle en James. Nu is de groep officieel een feit.

Chefkok A.R.T serveert zijn unieke geluid, waarvan je al voorproefjes kon horen op Tussen licht en Lucht (Zendeghi en Wind waait) en Fakkelteit (Spaanse vlieg). De rappers hoorden welke geluiden er uit zijn keuken kwamen en besloten elke avond te blijven eten. Een vruchtbare samenwerking dus, van de mannen die naast hun solo en ander werk nu in groepsverband hun gerechten op de Benelux loslaten. Met mes en vork op tafel, uiteraard. Anders kan je het net zo goed niet doen.

James, die in het verleden de show al menig keer stal (Vroeger/nu, Utopia, toekomstmuziek iemand?) laat nu meer van zich horen en is de perfecte onbekende bekende in het gezelschap. Hij heeft nu een groter aandeel in de tracks. Daarnaast zijn de brigadiers wijdversprijd dus zal je nog wel een en ander aan gast-raps tegenkomen. Het nieuwe tempo is er, stilstand is achteruitgang.

De exclusief ter gelegenheid van het vijf-jarig bestaan van Patta gemaakte beuker “Schouders ophalen” is nu gedropt. Poets je bestek vast op voor het hoofdgerecht…

Download PDF

Fakkelbrigade Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459