Adje boeken

Sloddervos Gang lid Adje brengt next level hiphop, gemaakt voor de clubs.

Adje raakt geïnspireerd om te gaan rappen door Flex, de oudere broer van THC-lid RB Djan.  In 2008 zet hij zijn naam op de kaart met de mixtape ‘Who The Fuck Is Ado’nis’. Adje tourt vervolgens door heel Nederland als support act rondom De Jeugd van Tegenwoordig, op verzoek van Willie Wartaal. Rond dezelfde tijd breken ook zijn halfbroers Hef en Crooks door in de Nederlandse hiphopscene.

Samen met Reverse blijken Adje en hij het maximale uit elkaar te halen. Hun eerste wapenfeit is de free download mixtape ‘Slordig’. Hierop staat de banger ‘Fock Wachten ft Jayh’, een regelrechte hit in de clubs en op internet en festivals. Opvolgers ‘Wat Weet Je Nou ft Dio & Sef’ en ‘New Shit ft Jayh’ scoren wederom.

De heren touren zonder een album al langs clubs en festivals als Paradiso, Lowlands, Melkweg, Tivoli, Petrol (BE), Tweetakt, Noxx (BE), Zomerkriebels, Solar Weekend, Mysteryland, Dirty Ducht en Buma Rotterdam Beats. Deze heren komen hard!

Vanaf 2012 gaat Adje solo verder, Reverse concentreert zich voornamelijk op produceren. Het eerste volwaardige album van Adje, geproduceerd door Reverse, wordt verwacht in mei 2013. Adje is beschikbaar voor clubs, supports en festivals.

Download PDF

Video's

adje
adje1

Adje Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459