AfroBros boeken

Giordano Ashruf & Rashid Badloe, bekend als de “Afro Bros”, zijn een Latin Grammy genomineerd DJ/Producers duo gevestigd in Nederland.
Ze vestigden zich als cruciale spelers van de dj-cultuur en creëerden een nieuwe golf en genre, waardoor ze bekroonde dj’s, producers en ondernemers werden.

In 2016 brachten ze een Nederlands nummer uit genaamd “18 plus”. Dit urban nummer met een uiterst pakkende melodiesynth begon als een grapje voor het duo, maar begon te muteren in een grote internationale hit.
Ze produceerden (co) de nummer 1 nummers in Nederland genaamd “Energie” en “Come Again” singles van Ronnie Flex, Frenna & Boef. Ze produceerden ook (co) het voor Latin Grammy genomineerde nummer “Sua Cara” van Major Lazer.

Hun grootste hit, eveneens genomineerd voor een Latin Grammy, is de track van Nicky Jam & J Balvin – X. Deze track werd al 2 miljard keer bekeken op YouTube en heeft ruim 900 miljoen streams op Spotify.
In 2019 brachten ze 2 grote singles uit, “Instagram” samen met Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta, Daddy Yankee & Natti Natasha, met al meer dan 200 miljoen streams, en “Boomshakalaka” ft. Sebastian Yatra en meer…

2022 markeert een jaar van verjonging voor Afro Bros, terwijl ze zich voorbereiden op nieuwe tracks met internationale artiesten en op selectieve data de wereld rondreizen om hun “Booty Beats” naar de dansvloeren te brengen. En hun jaar is al goed begonnen, nadat ze samen met DJ Snake “Amarillo” de hitsingle “Amarillo” op J-Balvin’s laatste album Colores hebben geproduceerd.

Download PDF

Video's

AFROBROS-boeken-artiestenbureau.nl

AfroBros Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459