Alma Nieto boeken

Een boeiend, uitdagend maar bovenal fantastische zangeres! Alma is Spaans voor het mooie woord ‘ziel’ : Een toepasselijke voornaam voor deze Spaans-Nederlandse dame. Ze werd ontdekt door de Amerikaanse producer/componist Tom Salisbury. Met het Spaanse bloed die door haar aderen stroomt heeft zij het juiste stemgeluid om elke zaal op zijn kop te zetten.  Haar muziek keuze is breed van ballads tot swingende latin muziek. Haar sexy uitstraling en prachtige stem zijn een genot voor het oog en oor. Alma Nieto is intussen terecht een van de meest veelgevraagde zangeres in Nederland.

In 1994 heeft ze met een uitstekende vertolking van het lied “Hijo de La Luna” de tweede plaats in de finale gekregen van de Hennie Huisman soundmixshow. Met dit optreden werd ze vanaf 1995 tot dus ver leading lady in de beroemde Dinnershows van Frank Wentink.  Begin 1998 wordt contact gelegd met het beroemde Rosenberg Trio. Zij vragen Alma om twee nummers op hun album ‘Noches Calientes’ te zingen.

In het seizoen 2001/2002 werd zij gevraagd om de theater tour van het Malando orkest vocaal te helpen en treed zij wekelijks met dit geweldige orkest op in theaters in Nederland en België.

Alma Nieto boeken

Door haar sexy uitstraling en haar schitterende stem is Alma een graag geziene artiest op vele evenementen waar zij een bijzondere combinatie brengt van Spaanse en Engelstalige Songs. Voor het inhuren van Alma kunt u direct een offerte aanvragen en heeft u eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen op 036-8481121.

 

 

Download PDF

Video's

alma
alman

Alma Nieto Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459