Ambush boeken

Ambush ontwikkelde een interesse in muziek toen hij opgroeide in Long Island, New York, halverwege de jaren 80. Voordat hij zanger werd, speelde hij een paar jaar tenorsaxofoon in zijn middelbare schoolband, totdat hij kennis maakte met een nieuw muziekgenre genaamd Hip Hop. Hij wist diep in zijn hart dat hij zijn muzikale stijl had gevonden toen hij voor het eerst het nummer van Erick B & Rakim ‘volledig betaald’ hoorde.

Nadat hij de middelbare school in Texas had afgerond, sloot Ambush zich aan bij het leger om een eigen album te financieren. Nadat hij vier jaar in Nederland had gestationeerd, maakte hij in de beginfase van zijn carrière kennis met een jonge DJ, die op een avond een MC nodig had voor een show. Sinds die eerste ontmoeting werd Mc Ambush geboren en begon hij samen met Chuckie zijn stempel te drukken in Europa!

Tegenwoordig is Ambush de vaste MC van Afrojack en reizen samen de hele wereld rond en staan op de grootste festivals.

Download PDF

Ambush Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459