André Hazes boeken

Andrés Hazes jr. is nog niet geboren en weet dan al wat hij later gaat doen: zingen. Hoe kan het ook anders, als je vader behoort tot ’s lands grootste en meest succesvolle artiesten aller tijden? Maar, vergis u niet: Dré, of Dreetje Hazes is zoveel meer dan alleen ‘de zoon van’. Junior timmert keihard aan de weg en is inmiddels his own man. André Hazes inhuren staat dan ook garant voor een geweldige avond.

Zijn palet als zanger strekt zich uit van Nederlandstalig tot R&B, en van lekker in het gehoor liggende popmuziek tot een gevoelige ballad. André Hazes is van alle markten thuis. Dat bewijst hij opnieuw met zijn recent verschenen album ‘Anders’, waarop hij op geheel natuurlijk wijze zijn grenzen als artiest verkent en probeert te verleggen.

Biografie van André Hazes

André Hazes jr. wordt in de winter van 1994 geboren in Woerden, als zoon van een illustere vader, wiens bekendste hits voor altijd in het collectieve geheugen van iedere Nederlander gegrift staan. In 2007, op dertienjarige leeftijd dus, treedt Dré junior definitief in zijn voetsporen. Het duet ‘Bedankt mijn vriend’, in 1988 geschreven door zijn vader, komt dat jaar binnen op nummer één in de Nederlandse Top 40.

Zijn eerste solo-single ‘Dat weet je’ uit 2009 betekent zijn definitieve doorbraak. In 2012 neemt hij samen met zusje Roxeanne een album op en een jaar later gaat hij met de plaat ‘Mijn beste vriend’ écht helemaal solo. Het album ‘Leef’ uit 2016 en de gelijknamige successingle zorgen er daarna voor dat het aantal boekingen voor Hazes in een stroomversnelling raakt. Met de platen ‘Wijzer’ (2017) en ‘Anders’ (2018) bevestigt hij zijn status als één van Nederlands populairste zangers.

André Hazes inhuren voor evenementen en feesten

André Hazes kan door zijn afkomst, maar vooral ook door zijn eigen harde werk, putten uit een onuitputtelijk repertoire van hits. Dat maakt hem tot een zeer geliefde artiest om boeken voor feesten, festivals en evenementen. Met zijn meezingers, evergreensen radiohits windt hij het publiek moeiteloos om zijn vinger. Hij geeft zich op het podium áltijd alsof het zijn laatste dag is.

U kunt André Hazes jr. bij ons inhuren als solo artiest, maar ook met een meerkoppig orkest ter ondersteuning. Daarmee geeft u uw evenement met deze rasartiest net dat kleine beetje extra. Tijdens de 30 minuten durende show zingt Hazes zijn eigen hits, maar natuurlijk ook het geliefde repertoire van zijn vader.

Kosten voor het boeken van André Hazes jr.

Heeft u vragen over de prijzen, beschikbaarheid en voorwaarden voor het boeken van André Hazes voor uw festival of evenement? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. U ontvangt altijd binnen 24 uur een vrijblijvende offerte of een passende reactie.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

André Hazes Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 036 - 234 00 44