Angela Groothuizen boeken

Angela is op haar veertiende als professioneel zangeres begonnen en stond gelijk op de bühne.
Voordat zij bekend werd met de Dolly Dots wist ze vele menigte al te biologeren.In 1979, op 20 jarige leeftijd brak Angela door met de bekende meiden groep de Dolly Dots.
Maar liefst 30 succes nummers in binnen en buitenland, waarvan er nog dagelijks een paar hits te horen zijn op de radio.

Toen de Dolly Dots er voor kozen om in 1988 er mee op te houden, maakte Angela met haar Angela & the Rude twee welvarende albums en toerde ze 5 jaar lang door het land. Ze kreeg hits met onder andere up/down, Young  Souls en Pressure. Gelijktijdig speelde ze, als opvolgster van Karin Bloemen in de beroemde theatergroep Purper in vele Nederlandse theaters.

De laatste 15 jaar is Angela vooral bekend geworden als presentatrice van zeer succesvolle programma’s zoals onder andere, ‘De uitdaging’ ‘ Wie is de Mol’ en ‘sta op tegen kanker’.  Angela deed dit voor de omroep AVRO maar toen haar contract afliep koos ze ervoor om te werken bij Talpa. Angela’s jarenlange ervaring in de muziek- en televisiewereld maakt haar tot een veelzijdige coach bij de The voice kids en natuurlijk The Voice of Holland.

Angela boeken

The Voice of holland was voor Angela 1 seizoen als coach genoeg. Aangezien zij meerdere dingen in haar agenda had staan werd zij vervangen door Trijntje Oosterhuis. In 2012 is ze te zien als jurylid in Beat The Best en in 2013 heeft ze het programma, Een Nieuw Begin. In 2013 keerde Angela terug voor X Factor, waarbij ze met Gordon, Candy Duffer en Ali B achter het jury desk terecht komt. Voor het inhuren van Angela kunt u direct een offerte aanvragen en heeft u eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen.

 

Download PDF

Video's

angel

Angela Groothuizen Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459