Babette van Veen boeken

Babette van Veen heeft gestudeerd aan de kleinkunstacademie in Antwerpen. Hierbij kreeg zij een rol in Goeden tijden Slechte tijden en kwam terecht in de meiden groep ‘Lina, Roos & Jessica’. Hiermee scoorde ze de nummer 1 hit ‘ Ademnood’. Hierna volgde al gauw meerdere hit singles en een eerste album. Dit mocht 3 jaar duren en werd hierna opgeheven.

Verschillende kleine rollen slaat Babette niet over, evenzeer in films als in sommige televisieseries bijvoorbeeld ‘Baantjer’. 1999 kreeg ze een rol in de film ‘nachtvlinder’ die werd geregisseerd door haar eigen vader. Hierin speelde ook onder andere Karin Bloemen en Ramses Shaffy. 2002 tot en met 2003 speelde ze in de bekende musical ‘Aladdin’. Waarna een rol in ‘De kameleon Ontvoerd’ al snel volgde in het jaartal 2004 en 2005. Hierin interpreteert Babette de rol genaamd Mem Klinkhamer, het personage in boeken van auteur Hotze de Roos. Babette wilt haar eigen project opstarten en wordt oprichter van de ‘Costa in Concert Theatertournee’.

2005 was het jaartal waarin Babette weer te zien was in de serie ‘ Goede Tijden, Slechte Tijden’ als het personage van Linda Dekker. Maar dit mocht niet baten aangezien ze in 2007 voor haar ware passie kiest. Namelijk zingen! Babette weet haar genre te veranderen van speelse liedjes naar een serieuzere kant genaamd Jazz sound. Dit word begeleid door een bigband waarvan ze uiteindelijk liedjes maakt die afkomstig zijn uit de jaren 40, waaruit de cd ‘winter’ uitkomt.

Babette van Veen boeken

In 2006 deed Babette mee aan het programma ‘Dancing on Ice’ op de zender RTL 4. Tot op heden is Babette te zien met haar bigband (Jazz Repertoire) door heel Nederland. Heeft u interesse in het boeken van Babette maar wenst u eerst nog aanvullende informatie? Neem dan contact op met artiestenbureau.nl  Onze enthousiaste accountmanagers informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Download PDF

Babette van Veen Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459