Bakermat boeken

 

Bakermat is de artiestennaam van Lodewijk Fluttert. Hij begint tijdens zijn studie op de Universiteit van Utrecht met het produceren van deephouse. Eerst voor de lol. Maar als hij merkt dat het resultaat er wel mag zijn, brengt hij in 2012 twee EP’s uit: Zomer en Vandaag.

In 2012 kwam z’n eerste ep ‘Zomer’ uit, maar die werd niet opgepikt. De tweede, ‘Vandaag’ (met een sample van de I Have A Dream-toespraak van Martin Luther King), was wél een succes en daarna werd ook ‘Zomer’ ontdekt.

Gospel

In 2014 tekent Bakermat bij Dirty Soul Music en aan het einde van dat jaar brengt hij daar de single ‘Teach Me’ uit. In eerdere nummers zaten al invloeden van soul en jazz verwerkt, maar ‘Teach Me’ is nóg meer geïnspireerd door gospel, soul, blues en jazz. Hij maakte voor het nummer ook gebruikt van samples van de Amerikaanse gospelzangeres Shirley Caesar.

 

Download PDF

Foto's

Bakermat Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459