Bassjackers boeken

DJ Marlon Flohr en producer Ralph van Hilst, die samen Bassjackers vormen, zijn als duo perfect op elkaar afgestemd. Hun tegengestelde persoonlijkheden – Marlon is de wilde die op het podium rockt, en Ralph, de meer coole, kalme en beheerste, die er de voorkeur aan geeft achter de schermen te schitteren op de producerstoel, zijn een ideale combinatie voor deze unieke één-dj-één- partnerschap met producenten.

Het duo explodeerde op het toneel en in 2011 werd hun dansvloerbom “Mush Mush” opgepikt door Tiësto en uitgebracht op zijn label Musical Freedom. Het nummer domineerde ruim twee maanden de Beatport-top 10-hitlijst en was een van de grootste festivalnummers van het jaar. Dit was een teken van wat komen ging.

Sindsdien hebben Bassjackers enorme nieuwe hoogten in hun carrière bereikt, zoals een huidige nummer 28-positie in de DJ Mag Top 100, talloze hitparades en hit-samenwerkingen met onder meer Martin Garrix, Dimitri Vegas en Like Mike, Afrojack, Snoop Dogg en Paris Hilton, om er maar een paar te noemen, evenals remixen voor A-lijstartiesten, waaronder Rihanna, Enrique Iglesias en Ne-Yo. Op de top van hun kunnen blijven Bassjackers wereldwijd podia verscheuren en onderweg het publiek versteld doen staan.

Download PDF

Foto's

Video's

BASSJACKERS-boeken-artiestenbureau.nl-3
BASSJACKERS-boeken-artiestenbureau.nl-2

Bassjackers Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459