Belle Perez boeken

Het leven van de 21 jarige Spaanse (maar geboren in België) Maria Isabel Perez Cerezo verandert in 1997 compleet als ze deelneemt aan een talentenjacht. Met een nummer van Celine Dion weet ze iedereen voor zich te winnen. De prachtige jongedame blijkt een geweldige stem te hebben.

Onder haar artiestennaam Belle Perez brengt ze haar debuutsingle ‘Hello World’ uit. Het nummer wordt in 1999 geselecteerd voor Eurosong. Zo wordt Belle Perez bij een breder publiek bekend. Niet lang daarna wordt ze door een Amerikaans platenlabel gecontracteerd. De 23 jarige Belle Perez krijgt het vanaf dat moment druk. Ze stapt in een wereld van tournees, interviews op radio en tv, concerten en exclusieve videoclips. De eerste twee albums verschijnen in het Engels. Hierna gooit ze het roer rigoureus om.

Terwijl de hits en gouden platen elkaar opvolgen, besluit Belle Perez voortaan Spaanstalige liedjes uit te brengen. Het eerste nummer dat volgt is ‘Hijo de la Luna’. Het Latin genre blijkt de mooie Belle Perez goed te liggen. In haar geboorteland België gaat het Belle Perez voor de wind. Een Vlaams tournee met meer dan 60 optredens verloopt buitengewoon succesvol. Niet lang daarna staat ze op alle grote festivals in België.

Na alle lovende kritieken in België is Belle Perez klaar voor een nieuwe uitdaging. In Nederland wordt ze bij het grote publiek bekend als de door haar ingezonden themasong van tekenfilm Madagascar in 2005 uitkomt. De hits en optredens volgen elkaar in rap tempo op. Het Nederlandse publiek omarmt de Latin nummers van Belle Perez.

De veelzijdigheid van Belle Perez is ongekend. Of ze nu optreedt voor een klein publiek in een feesttent of voor een uitverkochte Heineken Music Hall, Belle Perez krijgt haar publiek met haar prachtige stem en swingende nummers aan het dansen.

Download PDF

Video's

Schermafbeelding 2017-12-07 om 14.44.15
Schermafbeelding 2017-12-07 om 14.48.36

Belle Perez Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459