Ben Saunders boeken

Tattookoning Ben Saunders is een groot muzikaal talent. Zijn succesvolle optreden in The Voice of Holland (dat hij in 2011 won) heeft veel los gemaakt en in gang gezet.

Broers

Ben Saunders wordt in 1983 in Londen geboren, maar verhuist op zeer jonge leeftijd met zijn familie naar Nederland. Ben en zijn broer Dean doen hier mee aan verschillende talentenjachten onder de naam Daddy’s Wish. In 2000 nemen de broers Saunders deel aan het RTL 4-programma Alles voor de band: Follow that dream. In 2003 doen de broers ook mee aan het Nationaal Songfestival.

The Voice of Holland
De grote doorbraak van Ben Saunders is te danken aan het populaire televisieprogramma The Voice of Holland. In het seizoen 2010-2011 overtuigt Ben alle juryleden en het publiek en scoort hij in korte drie nummer 1-hits. Saunders brengt in 2011 het album ´You thought you knew me by now´ uit en in 2012 verschijnt `Heart and Soul´.
In 2011 wint Ben Saunders niet alleen The Voice of Holland maar sleept hij ook drie TMF Awards in de wacht, evenals een groot aantal andere prijzen als ´nieuwkomer van het jaar´. In 2012 is Saunders bovendien te zien in de bioscoopfilm Zombibi.

 

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Ben Saunders Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459