Berget Lewis boeken

Berget Lewis is met haar loepzuivere stemgeluid en krachtige volume als voornaamste handelsmerken al jarenlang een vaste waarde op de internationale podia. Wat begint als zangeres van gospelsongs, mondt uit in een waanzinnige carrière met optredens over de hele wereld. Bij ons kunt u het veelzijdige talent Berget Lewis inhuren voor een optreden of liveshow.

Met haar swingende solo-shows, waarin ze moeiteloos het dak eraf speelt, gaat ze terug naar de onweerstaanbare grooves van haar beginjaren met The Gospeltrain. Net zo eenvoudig zet Berger Lewis daar een gevoelige, soulvolle ballad of een up-tempo R&B-kraker tegenover. Deze Nederlandse van Surinaamse komaf kan putten uit een onuitputtelijke bron van songs en inspiratie!

Biografie van Berget Lewis

In de jaren tachtig en negentig maakt Berget Lewis furore als gospel- en achtergrondkoorzangeres. Dat ze barst van het talent ziet dan al iedereen, maar pas rond 2003 besluit ze om zich op haar solocarrière te richten. Haar definitieve doorbraak komt met haar afgetekende overwinning in het tv-programma Just The Two Of Us, begin 2007. Ze werkt dan al met o.a. De Dijk, Candy Dulfer, Total Touch en The Golden Earring.

In februari 2007 scoort ze met ‘Deeper Love’ haar eerste solohit. De plaat wordt in 16 landen gereleased. Dat de titel van haar debuutalbum uit datzelfde jaar ‘Finally’ luidt, mag geen verrassing heten. Ein-de-lijk is Berget Lewis namelijk wie ze wil zijn: een succesvolle solo-artiest die het helemaal zélf doet. Opvolger Lewis uit 2013 bevestigt haar status. Ondertussen verschijnt ze ook in de Beste Zangers van Nederland en speelt ze in de musical Dreamgirls.

Berget Lewis inhuren voor een liveoptreden

Berget Lewis is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een van de meest gevraagd zangeressen van Nederland. Ze tourt de hele wereld over, en zeker niet met de minsten. Zo deelt ze het podium met giganten als Van Morisson, Dave Stewart en Maceo Parker. Ook is ze jarenlang dé jingle-stem voor radiozenders als 3FM en Radio 538. Ook maakt ze onderdeel uit van de zeer populaire formatie Ladies of Soul.

U kunt Berget Lewis als solo-artiest bij ons inhuren als tape-act, inclusief B-set. Het is daarnaast ook mogelijk om deze artiest te boeken met gastsolist, met band óf in een akoestische setting. Deze ervaren showvrouw is immers van alle markten thuis en zorgt met haar schitterende stem geheid voor een aantal momenten van betovering bij haar publiek. Ongeacht de setting of de locatie.

Veilig en vertrouwd Berget Lewis boeken

Wilt u Berget Lewis inhuren voor een liveshow of een optreden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over beschikbaarheid, prijzen en eventuele aanvullende voorwaarden. Laat het ons weten, dan komen wij binnen 24 uur bij u terug met een passende reactie en/of vrijblijvende offerte op maat.

Download PDF

Video's

berget1
berget2

Berget Lewis Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459