Big Black and Beautiful boeken

Big, Black & Beautiful is een Nederlands soultrio, dat bestaat uit Rocq-E HarrellLucretia van der Vloot en Michelle David. Deze drie dames staan garant voor een flinke portie lekkere en zwoele soul tijdens uw evenement. U kunt Big, Black & Beautiful inhuren voor een legendarische reis langs verschillende Girl Groups, zowel van vroeger als nu.

Het trio covert hits van onder anderen Diana Ross & The Supremes en de Sisters Sledge, maar schudt net zo eenvoudig een eigentijdse soulknaller van Beyoncé uit de mouw. Uiteraard bent u bij de dames ook aan het juiste adres voor verzoekjes. Big, Black & Beautiful beschikt over een waanzinnig repertoire van golden oldies én hits van de girlbands van nu.

Biografie van Big, Black & Beautiful

Big, Black & Beautiful ontstaat in 2002, als project van Bos Theaterproducties. Met hun eerste show ‘A Tribute To The Girl Group’ boeken ze landelijk veel succes. Dat blijft ook buiten Nederland niet onopgemerkt en shows in Parijs, Londen en New York volgen. Met hun tweede show ‘BB&B XL’ doen de dames dat succes nog eens dunnetjes over. Hajo Bruins vertolkt hierin een gastrol.

Van deze shows worden ook gelijknamige live-albums uitgebracht, in 2009 gevolgd door het eerste echte studioalbum ‘Everything’s changing’. Live, op het podium, zijn en blijven de dames echter het meest in hun element. Dat blijkt onder meer bij hun bewierookte gastoptreden bij Toppers in Concert, in de lente van 2016. Niet voor niets neemt hun populariteit daarna opnieuw fors toe.

Big, Black & Beautiful inhuren voor een daverende show

Met hun waanzinnige vertolkingen van de hits van toen en nu, spelen deze Sisters of Soul iedere zaal moeiteloos plat. Hun optredens zijn een feest van herkenning. Rocq-E, Lucretia & Michelle verstaan als geen ander de kunst om muzikaal vakmanschap aan te vullen met een komische noot. Vol showmanship brengt het trio een ode aan dames die de voorbije 70 jaar het internationale muzieklandschap hebben gevormd.

U kunt Big,Black & Beautiful inhuren als tape-act inclusief A-set of met band. Ook zijn de dames te boeken als gastsolist voor een evenement. In een entourage van pure glitter en glamour zorgen de drie ervoor dat het dak eraf gaat. U zult ogen en uiteraard oren tekortkomen om alles te bevatten. Deze souldiva’s hebben het en weten het. Succes verzekerd!

Big, Black & Beautiful boeken voor een concert

Bent u op zoek naar een groep die uw evenement moeiteloos naar een hoger niveau kan tillen? Dan kunt u eigenlijk niet om Big, Black & Beautiful heen. U kunt deze artiesten inhuren door contact op te nemen met ons team. Wij sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie, inclusief vrijblijvende offerte op maat.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Big Black and Beautiful Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459