Birgit Schuurman boeken

Birgit heeft meerdere talenten zoals zang, acteren en presenteren. Deze drie dingen voert zij ook daadwerkelijk allemaal uit. Om met presenteren te beginnen zie je haar op televisie met het muziekprogramma Countdown. Verder gebruikt ze haar stem om een stemmetje in te spreken genaamd Alissa in het tekenprogramma´ My dad is a Rockstar´ op Nickelodeon.

Op acteer gebied viel Birgit het meest op in de vrouwelijke hoofdrol in de film Floris. Na zich vooral een jaar bezig te hebben gehouden met de musical ´De Jantjes´ in het theater is ze ook op tv te zien met het programma ´Lieve Lust´. Hierin laat ze haar muzikale kant weer eens aan Nederland horen. Met een debuut album Few Like Me in 2001 komt er een opvolger genaamd Sticky Tales.

Met haar eerste single Hard rocking Diva van haar tweede album slaat ze een nieuwe weg in. De single bedraagt een dubbele A-kant dit bekend dat de single zowel in het Engels als in het Chinees word uitgebracht. Dit word gedaan met bijbehorende videoclips.

Birgit boeken

Om in de muziekwereld jezelf te onderscheiden van de ander moet je niet alleen over talent beschikken maar onder andere komt doorzettingsvermogen ook aan bod.  Birgit heeft laten zien beide eigenschappen in zich te vermengen. Heeft u interesse in het boeken van Birgit maar wenst u eerst nog aanvullende informatie? Neem dan contact op met artiestenbureau Quality-Bookings. Onze enthousiaste accountmanagers informeren u graag over de mogelijkheden.

 

© Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Birgit Schuurman Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459