Bizzey boeken

Bizzey is de artiestennaam van Leo Roelandschap, die sinds 2006 hard aan de weg timmert als rapper, MC en DJ. Veelal solo, maar ook geregeld in samenwerking met andere Nederlandse topacts als Hardwell, Don Diablo en Afrojack. De muzikale bom ontploft keihard in 2010, wanneer Bizzey onderdeel wordt van rapformatie Yellow Claw. Het aantal keren dat organisators Bizzey boeken, neemt vanaf dat moment fors toe.

Met populaire tracks als ‘Allermooiste feestje’, ‘Krokobil, ‘Nooit meer slapen’ en ‘Thunder’ – in samenwerking met The Opposites – vestigen de heren zich razendsnel als Nederlandse topact. Na zes succesvolle jaren stapt Bizzey uit Yellow Claw en kunt u hem weer inhuren als soloartiest. Met meer ervaring nu, en een stukje wijzer – beter dan ooit dus!

Biografie van Bizzey

Voordat hij opnieuw solo gaat, scoort Bizzey tussen 2006 en 2010 een aantal bescheiden radiohitjes. Dat het avontuur bij Yellow Claw hem heeft gesterkt, toont hij aan in zijn tweede leven als soloartiest. De ene na de andere hitsingle verschijnt van zijn hand, waaronder ‘Ja!’ (ft. Kraantje Pappie, Chivv en Yung Felix) en ‘Drama’ (ft. Boef), die allebei de hoogste notering behalen in de Single Top 100.

Bizzey werkt ook samen met onder anderen Ronnie Flex, Famke Louise, Lil’ Kleine, Mr. Polska en Jonna Fraser. Veel van deze tracks zijn terug te vinden op debuutalbum ‘November’ (2018), waarmee hij de eerste plaats haalt in de Album Top 100, en ook de Belgische Ultratop 200 Albumsbestormt. En het einde is nog lang niet in zicht, want er ligt veel nieuws en lekkers in het verschiet, zo belooft hij.

Bizzey inhuren voor concert of liveshow

Met zijn aanstekelijke mix van tropical hood bubbling, een vleugje R&B en hiphop en een rauw randje dancehall, is Bizzey dé smaakmaker van menig festival. Hij trekt niet alleen een jong, mannelijk publiek, maar valt ook in de smaak bij vrouwen. En ja, dan volgt de rest vanzelfsprekend ook. Bizzey inhuren voor een concert, liveshow of festival is eigenlijk een no-brainervoor iedere zichzelf respecterende organisator.

Als maker, connaisseur en ambassadeur van alles wat knalt, vuig en dansbaar is, zorgen de shows van Bizzey er in de regel voor dat het publiek opstijgt richting het plafond. Een optreden van deze alleskunner zit vol eigen producties en een overdosis compromisloze pretty-boy-swag. Terugkeren op aarde, dat doen zijn gasten meestal pas nadat de laatste noot heeft geklonken.

Bizzey boeken via Artiestenbureau.nl

Op zoek naar een artiest die van iedere show een groot feest maakt? Dan moet u Bizzey boeken! Voor meer informatie over de prijzen en andere voorwaarden kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij sturen u binnen 24 uur een antwoord terug, inclusief (vrijblijvende) offerte.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

 

Download PDF

Bizzey Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459