BLOF boeken

BLØF is niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. De Zeeuwse groep, in 1992 opgericht door zanger Paskal Jakobsen en drie vrienden, gaat namelijk al even mee en heeft zijn sporen meer dan verdiend. Niet alleen heeft de band tientallen hits op zijn naam staan, ook de live-reputatie is met de jaren gegroeid. BLØF inhuren voor een feestje of evenement is dan ook succes verzekerd.

BLØF heeft het namelijk allemaal: de naam, de liedjes, de fanschare en de performance. Wie kan er niet meezingen met superhits als ‘Liefs uit Londen’, ‘Aan de kust’ of ‘Zouteland’? Het onvolprezen repertoire aan ijzersterke songs maken van ieder optreden van deze superband een gebeurtenis om nooit meer te vergeten. Beter en succesvoller dan BLØF zijn ze de afgelopen 30 jaar bijna niet meer gemaakt.

Biografie van BLØF

BLØF bestaat al drie jaar als in 1995 het eerste album ‘Naakt onder de hemel’ verschijnt. Het succes is dan nog bescheiden. Opvolger ‘Helder’ uit 1997 brengt het balletje echter goed aan het rollen. ‘Liefs uit Londen’ betekent de grote doorbraak voor zanger Paskal en zijn band, waarna de liveversies van ‘Aan de kust’ en ‘Wat zou je doen’ (allebei van het debuutalbum) alsnog uitgroeien tot monsterhits.

Muzikaal gezien gaat het daarna alleen maar in een opwaartse lijn voor de band. Het overlijden van drummer Chris Götte in 2001 hakt er natuurlijk keihard in, maar BLØF vecht zich terug – zoals het echte Zeeuwen betaamt. Succesalbum op succesalbum wordt uitgebracht, met de singles ‘Holiday in Spain’ uit 2004 en ‘Zoutelande’ uit 2017 (allebei 1eplek in de Top 40) als absolute hoogtepunten. En het meest recente album ‘Aan’ bewijst eens te meer dat BLØF nog altijd een forceis om rekening mee te houden.

BLØF inhuren voor concert of ander evenement

Naast het ongekende scala een hits en andere krachtige songs, kan BLØF tijdens een live-optreden ook altijd terugvallen op iets dat eigenlijk niet in woorden uit te drukken is. Noem het chemie, noem het ervaring of noem het vakmanschap – zeker is dat de heren van ’s lands grootste band van dit moment alles in huis hebben voor hét perfecte concert. En dat laten ze maar al te graag merken.

Jarenlang samenspel hebben van BLØF een geoliede machine gemaakt die op ieder evenement of feest kan worden ingezet als grote publiekstrekker. BLØF boeken voor een optreden is voor u als organisator dan ook een garantie op een geweldige avond. Veel beter wordt het namelijk niet, of hadden we dat al gezegd?

Prijs en kosten voor boeken van BLØF

Heeft u verdere vragen over de beschikbaarheid of de prijzen voor het boeken van BLØF voor uw evenement? Neem dan gerust even contact met ons op. We vertellen u dan meer over de voorwaarden, speeltijd en de kosten. Ook kunt u altijd geheel vrijblijvende een offerte opvragen voor het inhuren van de band.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

BLOF Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459