Boef en de Gelogeerde Aap boeken

Boef en de Gelogeerde Aap zijn twee Nederlandstalige rappers, met beats die geïnspireerd zijn op electro en dubstep. Geen samples gecombineerd met een strakke vierkwartsmaat, maar gecompliceerde ritmes met duistere synths. Ze behoren tot de ‘Fakkelteitgroep’, het collectief van onder andere Sticks & Rico. Ze wonnen in 2010 de Muzikanten- en Publieksprijs bij de Grote Prijs van Nederland, stonden op Noorderslag en werden ook nog eens getekend Top Notch. Het debuutalbum werd gepresenteerd in een overvolle 013 en werd opgevolgd door een tour langs nagenoeg alle Nederlandse clubs, podia en festivals die programmeerden binnen het genre.

Met lovende recensies van onder andere de Volkskrant, NU.nl, OOR en het NRC op zak, zijn deze jongemannen anno nu een fris geluid in de Nederlandstalige hiphop/dubstepscene en brengen ze een ijzersterke liveshow. Ze zijn één van de eerste acts die met Nederlandstalige raps over dubstep gerelateerde beats komen. Daarnaast zijn zo ook een van de eerste acts die een videogame als clip presenteerde.
In 2013 brachten Boef en de Gelogeerde Aap de opvolger van hun debuutalbum ‘Wij Zijn’ uit, genaamd ‘Niet Hier’.

Download PDF

Boef en de Gelogeerde Aap Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459