Boef boeken

Geboren in Frankrijk als Sofiane Boussaadia, maar hij maakt furore onder zijn artiestennaam Boef. Deze Nederlandstalige rapper is een onvervalste duizendpoot, die geen uitdaging uit de weg gaat. Naast zijn carrière als muzikant is hij namelijk ook zeer actief als vlogger. Op zijn populaire YouTube-kanaal (‘Gewoon Boef’) heeft hij inmiddels een schare fans opgebouwd waar je u tegen zegt. Boef inhuren voor een feestje betekent dat u deze trouwe volgers er altijd bij krijgt.

Boef is namelijk geen gewone jongen. Zijn tracks kenmerken zich door rake punchlines, waarmee hij luisteraars aan het denken zet. Niet alleen zijn perfecte gevoel voor timing, maar ook zijn woordenschat maakt Boef tot een van de vaandeldragers van zijn generatie rappers. Boef boeken voor een optreden of evenement staat mede hierom garant voor een knallend feestje.

Biografie van Boef

Boef ziet het levenslicht in Frankrijk, onder de rook van Parijs. Op zijn vierde verhuist hij met zijn oom naar Nederland. In 2015 breekt hij hier definitief door bij het grote publiek. Hij maakt indruk met zijn Zonamo-sessie en groeit in één klap uit tot een grote hit op YouTube. Niet veel later, begin 2016, verschijnt zijn debuut-EP ‘Gewoon Boef’. Zijn naam is daarmee meteen stevig gevestigd.

De plaat komt binnen op plek vier in de Album Top 100 en bereikt ook de Vlaamse Album Top 200. Zijn populariteit schiet naar recordhoogten, getuige ook de soms meer dan half miljoen views van zijn vlogs op YouTube. En het kan niet op, want het in maart 2017 gelanceerde debuutalbum ‘Slaaptekort’ bereikt binnen twee maanden een platina-status. Boef is hot.

Boef inhuren voor een optreden

Boef bereikt zijn fans via social media, maar zijn optredens maken hem écht tot de geliefde artiest die hij is. Boef boeken voor een show of inhuren voor een evenement is dan ook een garantie op spektakel. Boef maakt de tongen los, waar hij ook komt. Zijn overwegend jonge en mannelijke publiek identificeert zich met de rapper en willen zijn wie hij is. Sterker nog: in zekere zin ís hij wie zij zijn.

Daarnaast bevestigt zijn samenwerking met andere grote namen binnen de scene (denk aan Lil Kleine en Ronnie Flex) zijn status als één van de mannen om wie het momenteel draait. Dat is dan ook de reden dat steeds meer organisators deze uitgesproken artiest willen inhuren voor een knallend(e) show of concert. Boef maakt er altijd een ongeëvenaard spektakel van.

Boef boeken als headliner of voor een concert

De carrière van Boef zit in de lift en dat is mede te danken aan zijn legendarische optredens. Contact opnemen met Boef voor het boeken van een show is zo gedaan. Heeft u een vraag of de beschikbaarheid, de prijs of het inhuren van deze artiest? Neem dan gerust contact met ons op. Binnen 24 uur ontvangt u dan een reactie of een (vrijblijvende) offerte!

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Boef Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459