Boomerang boeken

Throw The Best Party Of Your Life!

What we give:
100 % muzikale energie, 6 jonge, gedreven performers waaronder een creatieve dj, een geweldige zanger en prachtige zangeres, een professionele, spetterende show, de lekkerste laatste hits en de beste herkenbare songs uit de 90’s en daarvoor, een strakke podiumopstelling met de nieuwste technieken en bovenal FUN!
Met 3 vocalisten, waaronder een geweldige zanger, zangeres en een DJ/toetsenist die rapt, zingt én MC’t, zet Boomerang een waanzinnige act en show neer en weet deze band ieder evenement tot een groot feest te maken! Daarnaast heeft Boomerang heeft een spectaculaire nieuwe look gekregen: een strakke, witte podiumopstelling met led-trappen, ledscreen en te gekke lichtshow! En voor wie nóg meer wil, is de nieuwe show uit te breiden tot een XL-versie met opties als en energieke blazerssectie, extra grote LED-wall en een special FX pakket (met CO2 & flames) voor een unieke feestbeleving!

What we get:
Een intense feestbeleving en een tot het uiterste opgezweept publiek. We slingeren al onze passie de zaal in en rusten niet voordat we dezelfde passie terugkrijgen van ons publiek! Samen zetten we zo een spetterend feest neer! Ons motto “Throw the best party of your life” nemen we zeer letterlijk!

Download PDF

Video's

SP_Boni2017_27
Schermafbeelding 2017-11-22 om 17.35.42

Boomerang Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459