Brace boeken

Eddy Brace Rashid MacDonald, beter bekend als Brace, is een Nederlands zanger. Geboren in Indonesië, als kind van Surinaamse ouders en opgegroeid in Amsterdam. Brace breekt landelijk door na zijn bijdrage aan de single “Moppie” van Lange Frans en Baas B. Tegelijkertijd zingt hij mee op de single “Ik Ben Je Zat” van Ali B en met beide nummers staat de zanger in de zomer van 2004 in de hitparade.

Hoewel de carrière van Brace in de lift staat, belandt de zanger persoonlijk in een moeilijke situatie en verdwijnt een tijdje van het podium. In 2011 wordt bekend dat Brace zich klaarmaakt voor een comeback en tekent hij een artiestencontract bij SPEC.

In 2015 belandt hij in de finale van The Voice Of Holland en verschijnt zijn nieuwe EP “Dejavu”. De zanger zit niet stil, want eind januari 2017 brengt hij samen met Keizer een nieuwe single uit genaamd “Zonde”. Daarnaast is hij druk bezig met zijn nieuwe EP die dit jaar wordt uitgebracht.

Download PDF

Brace Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459