Broederliefde boeken

Veel populairdere acts dan Broederliefde zijn er in Nederland momenteel niet te vinden. De groep ontstaat in 2014 als de voetbalvrienden Jerr, Emms, Sjaf, Mella en Edson samen de studio induiken om muziek te maken. Het duurt niet lang voor ze worden opgemerkt en binnen de kortste keren volgt de doorbraak bij het grote publiek. Broederliefde inhuren is een garantie op vuurwerk en spektakel.

Het trotse vijftal uit de Rotterdamse wijk Spangen weet namelijk heel goed wat de fans willen. Niet alleen kan de groep inmiddels putten uit een enorm reservoir aan monsterhits, ook hun shows blijven zelden onbesproken. De heren hebben inmiddels een flink aantal legendarische optredens op hun naam staan. Broederliefde boeken doet u veilig en vertrouwd via Artiestenbureau.nl.

Biografie van Broederliefde

Als succes ooit een nieuwe definitie nodig heeft, dan komt het verhaal van Broederliefde in aanmerking. Debuutalbum ‘Gevoelig feestje’ uit 2014 bereikt meteen de derde plek in de Album Top 100 en levert de heren een Edison-nominatie op. Als eind 2015 opvolger ‘Hard work pays off’ verschijnt, is het hek echt van de dam. Hitsingle ‘Alaka’ verwerft een platinastatus.

Het is de opmaat tot meer – veel meer. Opvolger ‘Hard work pays off II’ (2016) wordt op de dag van de release meer dan 700.000 keer beluisterd op Spotify. De plaat blijft 14 weken lang op 1 staan in de Album Top 100 en verbreekt daarmee het record van Frans Bauer. Ondertussen blijft Broederliefde hitsingles lanceren alsof het niks is. Het album ‘We moeten door’ uit 2017 bevestigt de  status als supergroep.

Broederliefde inhuren voor een spetterende show

Broederliefde dankt de populariteit natuurlijk aan het grote aantal hits, die door de devote fans woord voor woord worden meegebruld. Maar ook de energie die de band op het podium uitstraalt speelt een grote rol. Het kwintet speelt in 2016 de velden van Pinkpop en Lowlands plat en zet daarmee een nieuwe standaard. Wie Broederliefde wil inhuren, weet wat er komen gaat: een zinderende act vol verrassingen.

De shows op de twee bekendste festivals van Nederland komen de populariteit van de artiesten verder ten goede. Steeds vaker weten organisatoren Broederliefde te vinden en te boeken voor events als de Uitmarkt in Amsterdam en de uitreiking van de Gouden Kalveren. Ook in veelbekeken tv-programma’s als RTL Late Nighten DINOmaken Jerr, Emms, Sjaf, Mella en Edson geregeld hun opwachting.

Eenvoudig Broederliefde en andere artiesten boeken

Broederliefde of andere artiesten boeken voor concerten of andere evenementen doet u snel, veilig en vertrouwd via Artiestenbureau.nl. Neem contact op met Broederliefde voor vragen over de beschikbaarheid en de prijzen voor een show. We antwoorden altijd binnen 24 uur met een passende reactie of een vrijblijvende offerte.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Broederliefde Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459