Caro Emerald boeken

Caroline Esmeralda van der leeuw werd geboren op 26 april 1981 in Amsterdam.  Haar eerste debuut single ´Back it up´ was in eerste instantie bedoeld voor een Japanse act die geschreven werd door Vince Degiorgio. Caro was gevraagd om de demo voor deze single in te zingen en het nummer word uitgebracht. Het jaar erna is ze live te horen op AT5 waaruit de reacties van de kijker genoeg zeggen. Dit is een hit!  De single bereikte de vierde plaats in de top 100 van ITunes. En was ruim vijf maanden niet van de radio af te slaan. Haar tweede nummer ´A night like this´ is ondertussen ook een van de bekende nummers die het publiek luistert.

Bij de show de wereld draait door krijgt Caro een onderscheiding voor de verkoop van 200.000 exemplaren van haar album ´Deleted Scenes From the Cutting Room Floor´. Haar muziek is regelmatig te horen op diverse televisie zenders, trailers en films.  Begin 2011 krijgt Caro last van stem problemen, en werd er een poliep op haar stembanden gevonden. Haar single die zou uitkomen stond even op een laag pitje en werd uitgesteld. Haar poliep moest operatief verwijderd worden waardoor er optredens werden afgelast. Haar eerste optreden gaf ze weer in Enschede eind 2011.

Inmiddels heeft Caro de ‘Emerald Island’ EP uitgebracht. Daarop staan zes nieuwe nummers waaronder de single ‘Watchugot’.

Caro Emerald boeken
Haar tweede album ´Shocking miss Merald´ was nog niet uitgebracht of stond al op de eerste plek in de top honderd. Heeft u interesse in het boeken van Caro Emerald maar wenst u eerst nog aanvullende informatie? Neem dan contact op met artiestenbureau.nl

Onze enthousiaste accountmanagers informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Download PDF

Video's

caro1
caro2

Caro Emerald Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459