Causes boeken

Causes, de band die in 2015 doorbrak met de debuutsingle Teach me how to dance with you, komt op 13 oktober 2017 met een nieuwe single. De single Fall From Glory is de eerste single van het nieuwe album dat Causes in 2018 uitbrengt. Het wordt de opvolger van het album Under bridges that you built for me uit 2016. Fall from glory is een melancholische en sfeervolle song zoals je die van Causes gewend bent.

De Engelse singer-songwriter Rupert Blackman verhuisde van Londen naar Utrecht. Op zoek naar bandleden, hing hij in 2014 een berichtje op het prikbord van het conservatorium. Zo kwam hij in contact met gitarist Jan Schröder, drummer Simon BoeingMessing en bassist Robert Pronk. Causes was geboren en daarna ging het razendsnel: de band scoorde een enorme hit met Teach me how to dance with you.

Sindsdien speelde Causes op festivals als Pinkpop, Lowlands, Concert At Sea en tourde veelvuldig langs uitverkochte zalen in binnen- en buitenland.

Download PDF

Causes

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459