Charlotte ten Brink boeken

Charlotte Lisa ten Brink werd geboren op 12 januari 1988 in hartje Amsterdam. Op jonge leeftijd was al vrij duidelijk dat ze het muzikale gevoel in haar had. Zo deed ze aan cello en piano les. Op de middelbare school Amsterdamse Barlaeus Gymnasium was zij vooral bezig met zingen en nam dit dan ook erg serieus. De gerenommeerde zangschool van Babette Labeij was hiervoor een ultieme kans. Ze is hier enorm gegroeid en is momenteel zelf ook zangdocent bij deze zangschool. Waarbij zij haar eigen kennis weer doorgeeft aan anderen.

Maar hier wil Charlotte het niet bij laten en besluit privéles te nemen bij Kees Taal. Onlangs, tot op de dag van vandaag krijgt ze nog steeds wekelijks les van Klara Uleman. In het jaar 2009 was Charlotte te zien in het televisie programma Popstars en kwam tot de kwartfinale. Echter pakte ze de strijd weer op en deed een jaar later mee aan het nieuwe programma The Voice of Holland. Hierin was zij te zien tot de liveshow.

In 2011 besloot Charlotte te stoppen met haar studie en zich volledig te storten op haar passie namelijk zingen. Ze richt haar eigen platenlabel op genaamd ´Dot´s records´.  Kort hierna dook zij de studio´s in om haar debuutalbum op te nemen.  Een jaar later is het zover haar eerste single ´ Fool´ ligt in de schappen, en zijn klaar om verkocht te worden.

Charlotte ten Brink boeken

Haar droom komt uit en is voor haar nog niet het einde. Dit is het begin van een zangcarrière waarin zij zichzelf tot het einde voor zal inzetten. Haar voornemen is het maken van een album met allerlei mooie songs. Heeft u interesse in het boeken van Charlotte ten Brink maar wenst u eerst nog aanvullende informatie? Neem dan contact op met artiestenbureau Quality-Bookings. Onze enthousiaste accountmanagers informeren u graag over de mogelijkheden.

Download PDF

Video's

charlot

Charlotte ten Brink Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459