Cheyenne Toney boeken

Cheyenne is een meisje van Surinaamse afkomst dat houdt van zingen, dansen en acteren. Ze is opgegroeid in Amsterdam Zuid-Oost en komt uit een muzikaal gezin. Haar moeder Jeritza Toney is stand-up comedian en geeft theaterlessen aan kinderen. Haar broer Guillano Herdigein is acteur en haar vader Giovanni Herdigein muzikant. Ook haar oom Rossano Toney heeft een aantal jaren geleden de grote prijs van Nederland gewonnen. Zelf schrijft ze Spoken Word teksten en vanuit die teksten maakt zij haar eigen nummers.

Al sinds kleins af aan is ze bezig met verschillende podiumkunsten. Op haar zesde danste ze bij Lucia Marthas en als actrice is ze momenteel actief bij de JTSZO (Jeugdtheaterschool Zuidoost) waar zij ook begonnen is met theater. Ze heeft ook één jaar bij theatergezelschap DeGasten (voorheen Jongrast) gespeeld. Ook houdt ze heel erg van sport. Vroeger zat ze op voetbal bij FC Abcoude en heeft ze vorig jaar een tijdje op kickboksen gezeten.

Als zangeres houdt ze heel erg van pop, jazz, soul en R&B. In 2013 heeft ze meegedaan met The Voice of Holland. Hierbij is ze tot de halve finale gekomen, waar ze helaas de battle tegen de winnares Julia van Der Toorn verloor. Tijdens haar Voice-avontuur scoorde ze een nummer 1-hit op Itunes: ‘Formidable. Deze is oorspronkelijk van Stromae, maar samen met coach Ilse deLange heeft ze een eigen draai aan het nummer gegeven.

Voordat Cheyenne aan de The Voice of Holland meedeed stond zij al in Carre. Zo deed zij bijvoorbeeld mee met het project ‘Duizend stemmen in Carré’ van Merlijn van Twaalfhoven voor het 125-jarig jubileumseizoen van Carré. Ook stond ze in de Melkweg en heeft zij opgetreden bij Zo:Raymann

 

Download PDF

Cheyenne Toney Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459