CHILDSPLAY boeken

Een getalenteerd, uniek en creatief drietal is gevormd en presenteert zich dit seizoen aan de club en festival scene, CHILDSPLAY! Het trio bestaat uit DJ KidQ, een absolute entertainer achter de mic: MC Don Perignon, en een nieuw producers-talent én beest achter de knoppen: Keanu.

Deze frisse formatie staat bekend om hun energieke performance, delivery en unieke sound. ChildsPlay laveert zonder enig probleem als eclectische grootmeesters door een veelheid aan stijlen en laat hiermee geen dansvloer onberoerd achter!

Het drietal is ook zeer actief achter de schermen met eigen producties. Zo lanceerden zij onlangs hun eerste mixtape met eigen tracks, remixes en samenwerkingen met diverse Nederlandse maar ook internationale artiesten.

Verwacht binnenkort nieuwe releases, videoclips en meer mixtapes die binnen maar ook buiten de landgrenzen voor veel opschudding zullen zorgen!

Download PDF

CHILDSPLAY Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 036 - 234 00 44