CHILDSPLAY boeken

Creatief, getalenteerd en uniek; dat is hoe de mannen van Childsplay zich het liefst laten omschrijven. En er is geen woord aan gelogen, want de Amsterdammers vallen in hun tracks terug op een zeldzame (maar o zo lekkere) mix van rap, hiphop, trapmusic en moombahton. Het inhuren van Childsplay, dat bestaat uit Dj KidQ, MC Don Perignon en Keanu, is precies wat een evenement nodig heeft.

De frisse formatie staat bekend om zijn energie live performance, delivery en natuurlijk die unieke, geheel eigen sound. De mannen laveren behendig door een eclectische mix van stijlen en laten daarmee geen enkele dansvloer onberoerd achter. En niet alleen in Nederland, want ook Spanje, Suriname en Portugal zijn hard op weg om aan de zegekar te worden gebonden. Dat u het even weet.

Biografie van Childsplay

Childsplay is het geesteskindje van Steven Kwik (Dj KidQ), Don Hoitink (mc Don Perignon) en Steven Keanu (Keanu), die in 2014 besluiten om samen tracks te produceren. De grote doorbraak komt een jaar later, met de vettige single ‘Bobbel’. Het nummer staat liefst twintig weken in de Single Top 100en groeit uit tot een hit op de dansvloer. ‘Warrior’, ‘Ze weten van je’ en ‘Muhammad Ali’ – allemaal in co-productie – zijn de volgende hoogtepunten.

In 2016 lanceert Childsplay zijn eerste album, onder de titel ‘Zero fucks given’. De plaat slaat aan en reikt tot de 30eplaats in de Album Top 100. Ondertussen blijven de mannen ook singles en EP’s lanceren alsof het warme broodjes zijn. Het nummer ‘Puta’ uit 2017 is met miljoenen listensop Spotify het volgende succes van het trio. En het einde is nog láng niet in zicht…

Childsplay inhuren voor een concert of liveshow

De live performances van Childsplay zijn legendarisch en worden alsmaar beter. Dat nieuws verspreidt zich als een lopend vuurtje door Nederland, maar is inmiddels ook buiten de eigen landsgrenzen bekend. Childsplay inhuren voor een feest, festival of liveshow is dan ook een op zichzelf staande garantie op een moddervette belevenis voor het aanwezige publiek.

Naast hun verfrissende presence in de club scene, is het drietal ook zeer actief achter de schermen met eigen producties. Meerdere opwindende bootlegs vinden hun weg naar tal van Nederlandse DJ’s, wat de populariteit van de mannen natuurlijk alleen nog meer verder vergroot. Wees er dus snel bij met Childsplay boeken, want voor u het weet is het te laat!

Meer informatie over Childsplays boeken voor een optreden

Childsplay inhuren voor een concert of liveshow? Neem contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden. Ook voor info over prijzen en beschikbaarheid kunt u ons bereiken. Meer weten? Stuur een bericht of bel, en wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een reactie ontvangt, desgewenst inclusief vrijblijvende offerte.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

CHILDSPLAY Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459